“Sloboda” traži poništenje odluke o dodeli zemljišta opštini Kosovo Polje

Koalicija Sloboda zahteva poništavanje odluke o međusobnom uređenju katastarskih linija između opština Kosovo Polje i Gračanica u katastarsku zonu Preoce i Ugljare, donetu na sednici Skupštine Opštine Gračanica od 12.09.2018. godine.

Podeli ovaj članak sa:
  • Kandidat ispred Koalicije Sloboda, Nenad Rašić (Foto Sloboda)

Ova kolicija smatra da je odluka koju je inicirao predsednik Opštine Srđan Popović nezakonita, manipulacija granicama i štetna, jer se radi o 120 hektara teritorije svih građana Gračanice.

“Koliko je opravdana i osnovana sumnja da je uređenjem katastarskih linija između opština, zapravo na toj teritoriji omogućeno 445 uglavnom stambenih objekata Marigona, koje je gradio Bojan Stojanović, sa pozicije predsednika opštine a danas potparol "Srpske liste" ? I zamislite legalizovana u njegovom drugom mandatu 2013 godine, jeste zapravo posao za tužilaštvo”, navodi se u saopštenju Koalicije Sloboda.

Iz ove koalicije poručuju Popoviću da ćuti i ne čini ništa povodom zagađenja reke Gračanke u koju se istaču otrovni otpadi iz fabrike boje i lakova, uprkos konstantnim žalbama stanovnika na smrad i zagađenje.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane