Vesti
Saopštenja

Samostalna liberalna stranka u poseti selu Banje

Samostalna liberalna stranka nastavila je svoju kampanju za prevremene parlamentarne izbore posetom selu Banje u opštini Srbica, saopšteno je iz ove stranke.
Samostalna liberalna stranka u poseti selu Banje
Samostalna liberalna stranka u poseti selu Banje (Foto: SLS)

Predsednik Samostalne liberalne stranke, Slobodan Petrović, je zajedno sa svojim kandidatima za poslanike i bliskim saradnicima obišao porodice i razgovarao o problemima sa kojima se meštani ovog sela suočavaju.

"U višečasovnom razgovoru sa meštanima saznali smo da im je najveći problem odlazak mladih ljudi posle školovanja jer ne postoji mogućnost zapošljenja, potom nedostatak putne infrastrukture, ulaganja u bolji razvoj poljoprivrede. Bez obzira na more problema, radovala nas je činjenica da u selu ima puno dece, što nas obavezuje da opstanemo i bezrezervno se borimo za bolji život budućih pokolenja", navodi se u saopštenju SLS-a.

"Ovom prilikom meštanima sela Banje poručili smo da 6. oktobra izađu na izbore i svoj glas daju Samostalnoj liberalnoj stranci zaokružujući broj 121, jer glasanjem za Samostalnu liberalnu stranku glasaju za čoveka koji će zastupati njihove interese, interese svog naroda do koga će uvek naći načina da dođe i uticati na rešavanje gorućih problema, jer mi dolazimo tamo gde drugi nisu mogli da stignu", zaključeno je u saopštenju.Ostale vesti

Jevtić: Incidentima se obesmišljava povratak

Vršilac dužnosti ministra za zajednice i povratak Dalibor Jevtić ocenio je da učestala krivična dela protiv imovine povratnika i pripadnika nevećinskih zajednica predstavljaju očigledan pritisak na povratnike da ponovo napuste svoja imanja.

  • 23.05.2020
Zvaničnici čestitali Ramazanski Bajram

Politički zvaničnici čestitali su muslimanskim vernicima predstojeći Ramazanski Bajram.

  • 23.05.2020
Poljska dostavila medicinsku pomoć Kosovu
Poljski vojni kontingent iz sastava KFOR-a, pod vođstvom NATO-a, distribuirao je sanitarnu i ličnu zaštitnu opremu zdravstvenim ustanovama na Kosovu, kao deo odgovora na pandemiju Kovid-19.
  • 22.05.2020
Kosovu od SAD dodatnih 500.000 dolara za borbu protiv pandemije
Sjedinjene Američke Države su kroz agenciju za međunarodni razvoj USAID, obezbedile 500.000 dolara za podršku merama u zaštiti protiv širenja Kovida-19. Do danas, USAID je donirao oko 1,6 miliona dolara,  navodi se u saopštenju.
  • 22.05.2020
Đurić: Prošlo vreme ratnih poglavica
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, reagovao je saopštenjem na sinoćnu izjavu kosovskog predsednika Hašima Tačija o tome da “sanja da će preševsku dolinu uključiti u teritoriju Kosova”. Đurić je kazao da opštine Bujanovac, Preševo i Medveđa jesu i biće deo iste države - Republike Srbije.
  • 22.05.2020
Kako proveriti status aplikacije za pomoć Vlade Kosova
Ministarstvo za finansije i transfere Kosova objavilo je telefonski broj i imejl adresu putem kojih pojedinci ili predstavnici biznisa mogu da provere šta se dešava sa njihovom aplikacijom koju su podneli za dobijanje ekonomske pomoći koju pruža Vlada Kosova tokom pandemije Kovid 19 ili da upute žalbu, ukoliko je njihov zahtev odbijen.
  • 21.05.2020