Koalicija “Sloboda” započela kampanju u Prizrenu

Koalicja “Sloboda” juče je u Prizrenu započela izbornu kampanju pod sloganom “Ostajemo ovde”. “Želeli smo da pokažemo da je politika dvosmerna ulica na relaciji građani – vlast”, poručili su iz ove koalicije.

Podeli ovaj članak sa:
  • Nenad Rašić u Prizrenu (Foto Koalicija ''Sloboda'')

U saopštenju Koalicije “Sloboda” dostavljenom medijima navodi se da “dobar servis građana zahteva, pravedno sprovođenje izbora, zastupanja i učešća, kako bi se obezbedile prave mogućnosti svim građanima da se izjasne o javnim poslovima”.

Ističe se da su efikasnost i delotvornost neophodne kako bi se obezbedilo ostvarenje ciljeva uz najbolje korišćenje resursa, kao i da je potrebna “otvorenost i transparentnost, da bi se javnosti obezbedio pristup informacijama i olakšalo razumevanje načina na koji se vode javni poslovi”.

“Etičko ponašanje obezbeđuje da javni interes bude iznad privatnog jer bez toga je čak i stručnost i sposobnost, zanemarljiv pojam. Razgovarajući sa građanima, usvajajući sugestije i predloge dokazujemo otvorenost koja je uslov inovativnosti za obezbeđivanje novih rešenja koja će biti na korist čitavom društvu. Samo tako ćemo moći da obezbedimo dugoročnost orijentacije za brigu o budućim pokoljenjima”, navodi se u saopštenju i dodaje da je “kulturna raznovrsnost i socijalna kohezija Prizrena sjajna polazna osnova za garanciju da svi građani budu zaštićeni i poštovani i da niko ne bude diskriminisan ili isključen”.

“Početkom kampanje u Prizrenu zvanično smo preuzeli odgovornost za svoje postupke”, zaključuje se u saopštenju.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane