Gračanica: Počela treća sezona Baletske škole

U Gračanici je počela treća sezona Baletske škole. Polaznici mogu biti devojčice i dečaci starosti od 4 do 12 godina. Upis je u toku.

Podeli ovaj članak sa:
 • Učesnice škole baleta (Foto Dom kulture)

Školu Baleta organizuje Dom kulture Gračanica, pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije i Instituta za umetničku igru u Beogradu.

Institut za umetničku igru u Beogradu, odlučio je da će u Školi baleta, ove sezone, sa polaznicima raditi Nikola Кorać.

„Zahvaljujem se Institutu i Domu kulture na prilici da radim u Gračanici sa ovom divnom decom. Potrudiću se svim srcem da im, na jedan kreativan način, prenesem sve svoje znanje“, rekao je Korać.

Svi zainteresovani dečaci i devojčice uzrasta od 4 do 12 godina mogu se prijaviti lično u Domu kulture Gračanica, ili na brojeve telefona:

064/09 333 30 i 049/ 547 395

 

Ostale vesti

 • Promocija knjige o Tomislavu Sekuliću

  Promocija knjige o Tomislavu Sekuliću

  Promocija knjige „Tomislav Sekulić – Čovek u svom vremenu“, koju su pripremili Đorđe Jevtić i Momčilo Trajković biće održana večeras od 19 časova u Domu kulture "Gračanica".

 • Nova sezona likovnih okršaja u ’’Akvarijusu’’

  Nova sezona likovnih okršaja u ’’Akvarijusu’’

  Mečevima između Aleksandre Grozdanović iz Leskovca i Davida Pavlovića iz Kraljeva, te Anđele Radenković Popović iz Grabovca i Milice Grbović iz Niša počinje četvrta po redu sezona Likovnih okršaja u Privatnom kulturnom centru „Akvarijus“ u Kosovskoj Mitrovici.

 • TOG: Edukativne posete manastiru i arheološkom parku

  TOG: Edukativne posete manastiru i arheološkom parku

  Turistička organizacija Gračanice i ove godine organizuje edukativne posete za učenike svih osnovnih škola na teritoriji opštine. Posete će biti održane od 14. do 16. oktobra, pri čemu će svakog dana dve osnovne škole imati priliku da obiđu manastir i arheološki park.

 • „Uspavana lepotica“ odigrana u Goraždevcu

  „Uspavana lepotica“ odigrana u Goraždevcu

  Predstava “Uspavana lepotica” nakon Donje Gušterice prikazana je danas i u Goraždevcu. Glumci Narodnog pozoriišta Priština, uspeli su da nasmeju i pošalju poučnu poruku deci iz Goraždevca.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane