Lipljan: Jedna osoba ubijena u uličnoj tuči

Jedna osoba je ubijena u fizičkom okršaju hladnim oružjem u Lipljanu, na Kosovu, saopšteno je iz kosovske policije.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto Kim)

Portparolka kosovske policije za region Priština, Fljora Ahmeti saopštila je da je u subotu u popodnevnim časovima došlo do ulične tuče u Lipljanu.

"Odmah su na lice mesta izašle potrebne jedinice policije. Na osnovu prvih rezultata istrage, kao posledica upotrebe čvrstih predmeta i jednog hladnog oružja u toku sukoba teške telesne povrede su zadobila dva lica. Isti su poslati na lekarski tretman u bolnicu, odakle smo dobili informaciju da je jedno od povređenih lica preminulo", rekla je Ahmeti za prištinsku Gazetu ekspres.

Ovo je drugi okršaj u dva dana sa smrtnim ishodom.

Prethodno su u četvrtak u Prištini dve osobe ranjene, a dve ubijene u okršaju dve porodice koje su se sporile oko imovinskih odnosa.

Ostale vesti

 • „Tragaćemo za Oliverovim ubicama dok smo živi“

  „Tragaćemo za Oliverovim ubicama dok smo živi“

  Navršilo se dvadeset meseci od ubistva lidera GI SDP Olivera Ivanovića. Njegov brat, Miroslav Ivanović poručuje da članovi porodice Ivanović nikada neće izgubiti nadu. „Dok smo mi živi, a i generacije iza nas, tragaćemo za istinom i insistirati da se do nalogodavaca i izvršilaca dođe“, naveo je on.

 • Fizički sukob učenika u Gračanici

  Fizički sukob učenika u Gračanici

  Kosovska policija saopštila je danas da je u Gračanici došlo do fizičkog napada na dvojicu učenika romske pripadnosti, od strane trojice đaka srpske nacionalnosti.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane