Odbornici SDP-a protiv odluke Ksenije Božović

Odbornici SDP-a u SO Severna Mitrovica Igor Rajčić i Dušan Milunović osudili su postupak Ksenije Božović da pređe u Srpsku listu i naveli da o tome nisu bili upoznati, već da su saznali iz medija. Ovakvim postupkom Ksenija Božović je, kako su saopštili, izdala interese GI SDP, njih kao odbornike i sve one koji podržavaju političku borbu za pronalaženje ubice pokojnog Oliera Ivanovića.

Podeli ovaj članak sa:
  • Sa sednice SO Severna Mitrovica (Foto Kossev)

"Mi odbornici u Skupštini Mitrovica Igor Rajčić i Dušan Milunović osuđujemo i ujedno se ograđujemo od odluke gđe. Ksenije Božović i izjavljujemo da ni nas dvoje odbornika, kao ni iko iz GI SDP nije bio upoznat sa ovim prelaskom gđe Ksenije Bođović u redove Srpske liste".

Rajčić i Milunović su naveli da će tokom dana imati sastanke sa rukovodstvom SDP-a i njenim ograncima, te da će nakon toga doneti zaključke vezane za dalje delovanje GI SDP.

Naveli su, takođe, da ovo obraćanje javnosti ni na koji način nije usmerena na razdor jedinstva srpskog naroda, već radi čuvanja ličnog dostojanstva i dostojanstva ljudi koji glasali i podržavali GI SDP.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane