Po četvrti put obijena ambulanta u Starom Gracku

Nepoznate osobe ponovo su obile zdravstvenu ambulantu u Starom Gracku i pričinile materijalnu štetu, prenosi Radio Televizija Gračanica.

Podeli ovaj članak sa:
 • Staro Gracko (Foto arhiva KIM)

S obzirom na to da ambulanta ne radi preko vikenda ne može se sa sigurnošću reći da li su lopovi upali prethodne noći ili u subotu.

Podsetimo, ovo je četvrti put da je ova zdravstvena ambulanta obijena. Iako je svako obijanje prijavljeno policiji, počinioci do sada nisu pronađeni.

Direktor Doma zdravlja Donja Gušterica, dr Nebojša Milovanović nedavno je u jutarnjem programu RTV Gračanica izjavio da je jedino rešenje da se ova ambulanta izmesti i tako osigura rad zaposlenima u ovoj ambulanti.

Ostale vesti

 • Muzički spot u hramu Svetog Nikole u Novom Brdu

  Muzički spot u hramu Svetog Nikole u Novom Brdu

  Albanska pevačica Aljbana Azizi snimila je video spot za svoju pesmu na ostacima pravoslavnog hrama Svetog Nikole u Novom Brdu. Spot je snimljen nakon brojnih pokušaja da se ova srednjovekovna pravoslavna crkva pretvori u rimokatoličku.

 • Hag istražuje Kancelariju koja je deo kosovskog Ministarstva pravde

  Hag istražuje Kancelariju koja je deo kosovskog Ministarstva pravde

  Specijalno tužilaštvo za zločine bivših pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova, sa sedištem u Hagu, sprovodi istragu o ulozi Kancelarije za pravnu zaštitu potencijalno optuženih pred Specijalizovanim većima, koja postoji u okviru kosovskog Ministarstva pravde, kao i rukovodioca te kancelarije Dritona Ljajćija.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane