Specijalci pretresli kuću odbornika zbog divlje svinje

Specijalna jedinica kosovske policije završila je oko 11 časova pretres u selu Korminjane, u kući odbornika Skupštine opštine Ranilug Ivana Ristića.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ilustracija (Foto novosti.rs)

"Pretres je trajao puna tri časa i policajci su tek oko 11 časova napustili moje imanje", izjavio je za RTV Puls Ivan Ristić.

Prema njegovim rečima, jutros oko osam časova pojavila se grupa kosovskih specijalnih policajaca naoružanih dugim cevima, koja je na njegovom imanju tražila divlje svinje.

Ristić, koji je član lokalnog lovačkog udruženja, odveo ih je u gater udaljen 200 metara od njegove kuće gde se svinje nalaze.

"Jedna od divljih svinja je suprasna i namera mi je da prasiće kasnije pustim u šumu, odnosno lovište", kaže Ristić.

Na njegovo pitanje policiji, zašto su, posle obilaska gatera pretresali i njegovu porodičnu kuću, Ristić kaže da nije dobio nikakav odgovor, ali da misli da su tražili oružje koje on, kako tvrdi, i ne poseduje.

Policija je nakon pretresa napustila Korminjane, ali je i najavila da će se nakon dva časa vratiti i preduzeti dalje mere, koje Ristiću nisiu predočene.

Kako je RTV Puls jutros javio, o ovoj intervenciji specijalne jedinice kosovske policije koja je u nadležnosti centralnih institucija u Prištini, nije obaveštena regionalna policija u Gnjilanu, niti lokalna u opštini Ranilug.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane