SLS održao sednicu Glavnog odbora u Štrpcu

Samostalna liberalna stranka u proširenom sastavu održala je redovnu sednicu Glavnog odbora u Štrpcu.

Podeli ovaj članak sa:
 • Sednica u Štrpcu (Foto: SLS)

Kako se navodi u saopštenju, pored razmatranja periodničnog izveštaja o radu Samostalne liberalne stranke, jedna od tačaka dnevnog reda bila je i najava raspisivanja predstojećih parlamentarnih izbora.

“Današnjom sednicom u Štrpcu želeli smo da pokažemo građanima Sirinićke Župe njihov značaj za Samostalnu liberalnu stranku koji nas u velikom broju podržavaju i samim tim obavezuju na veću odgovornost da punim kapacitetom radimo u korist građana i za njihovu bolju budućnost i prosperitet” naveo je predsednik Samostalne liberalne stranke i poslanik u Skupštini Kosova Slobodan Petrović.

Na sednici Glavnog odbora rukovodstvo Samostalno liberalne stranke je jednoglasno zaključilo da "ukoliko dođe do raspisivanja vanrednih parmalentarnih izbora, Samostalna liberalna stranka je spremna za izborni proces i da će se shodno podršci koju ima boriti da bude vodeća stranka ispred sprske zajednice", navodi se u saopštenju SLS-a.

Ostale vesti

 • Živićeva na konferencijama o poljoprivredi u Berlinu

  Živićeva na konferencijama o poljoprivredi u Berlinu

  Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Dijana Živić učestvovala je u Berlinu na 12. Konferenciji ministara poljoprivrede u okviru Globalnog foruma za hranu i poljoprivredu (GFFA), koji ove godine okuplja preko 70 ministara poljoprivrede iz celog sveta kao i visoke predstavnike međunarodnih organizacija.

 • Petrović u Berlinu sa savetnikom Angele Merkel

  Petrović u Berlinu sa savetnikom Angele Merkel

  Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović, koji boravi u Berlinu, sastao se sa Matijasom Lutenbergom, glavnim spoljnopolitičkim savetnikom nemačke kancelarke Angele Merkel, saopšteno je iz ove stranke.   

 • Živić na konferenciji u okviru Međunarodne “Zelene nedelje”

  Živić na konferenciji u okviru Međunarodne “Zelene nedelje”

  Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja u tehničkoj vladi Dijana Živić u okviru 85. Međunarodne “Zelene nedelje” učestvovala je na međunarodnoj ministarskoj konferenciji “Budućnost globalne proizvodnje svinjskog mesa pod pretnjom afričke svinjske groznice” u Berlinu na poziv Evropskog komesara za zdravlje i bezbednost hrane Stele Kyriakides, navodi se u saopštenju.

 • Tači i Borel o evropskom putu Kosova

  Tači i Borel o evropskom putu Kosova

  Predsednik Kosova Hašim Tači razgovorao je danas sa Žozepom Borelom visokim predstavnikom EU za spoljnu politiku i bezbednost. Teme razgovara bile su aktuelna politička situacija i evropski put Kosova, saopšteno je iz kabineta predsednika Kosova.

 • Petrović sa Kosnetom o situaciji na Kosovu

  Petrović sa Kosnetom o situaciji na Kosovu

  Predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović sastao se danas sa ambasadorom SAD na Kosovu, Filipom Kosnetom. Tema razgovara bila je aktuelna situacija na Kosovu, navodi se u saopštenju.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane