Vesti
Saopštenja

SLS održao sednicu Glavnog odbora u Štrpcu

Samostalna liberalna stranka u proširenom sastavu održala je redovnu sednicu Glavnog odbora u Štrpcu.
SLS održao sednicu Glavnog odbora u Štrpcu
Sednica u Štrpcu (Foto: SLS)

Kako se navodi u saopštenju, pored razmatranja periodničnog izveštaja o radu Samostalne liberalne stranke, jedna od tačaka dnevnog reda bila je i najava raspisivanja predstojećih parlamentarnih izbora.

“Današnjom sednicom u Štrpcu želeli smo da pokažemo građanima Sirinićke Župe njihov značaj za Samostalnu liberalnu stranku koji nas u velikom broju podržavaju i samim tim obavezuju na veću odgovornost da punim kapacitetom radimo u korist građana i za njihovu bolju budućnost i prosperitet” naveo je predsednik Samostalne liberalne stranke i poslanik u Skupštini Kosova Slobodan Petrović.

Na sednici Glavnog odbora rukovodstvo Samostalno liberalne stranke je jednoglasno zaključilo da "ukoliko dođe do raspisivanja vanrednih parmalentarnih izbora, Samostalna liberalna stranka je spremna za izborni proces i da će se shodno podršci koju ima boriti da bude vodeća stranka ispred sprske zajednice", navodi se u saopštenju SLS-a.Ostale vesti

Kfor dodelio šivaće mašine ženama žrtvama nasilja
Kfor je donirao profesionalne šivaće mašine i druge alate i opremu za krojenje nevladinoj organizaciji “Jeta” sa sedištem u Dečanima za žene koje su žrtve rodno zasnovanog nasilja.
  • 07.08.2020
U Osojanu obeležavanje 19 godina od povratka raseljenih i izbeglih Srba
U nedelju 9. avgusta u Osojanu će biti obeleženo devetnaest godina od početka povratka raseljenih i izbeglih Srba u Metohiju, saopšteno je iz Doma kulture "Gračanica".
  • 07.08.2020
Kancelarija za Kosovo i Metohiju saopštila je da je oružani napad na povratničku porodicu Кostić u Vidanju kod Кline potvrda da na Кosovu i dalje "postoje snage koje bi silom da menjaju etničku sliku na terenu".
  • 04.08.2020
Nova pošiljka pomoći Kosovu od EU
U okviru pomoći koji Kosovu daje EU u borbi protiv kovida-19, danas je dodeljeno 30 respiratora za intenzivnu negu, 200 pulsnih oksimetara i 20 elektrokardiografa.
  • 04.08.2020
Fondacija “Delije” iz Beograda, tokom jula, realizovala je niz akcija pomoći srpskom narodu na Kosovu.
  • 04.08.2020
Hoti posetio zdravstvene radnike i čestitao im Bajram
Premijer Кosova, Avdulah Hoti, posetio je danas Nacionalni institut za javno zdravlje Кosova i Кliniku za zarazne bolesti da bi se detaljno informisao o upravljanju pandemijom kovid-19.
  • 31.07.2020