Haradinaj: Niko neće podeliti Kosovo

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj, ponovio je da Kosovo neće biti podeljeno i da će suverenitet i integritet Kosova biti branjeni po svaku cenu.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ramus Haradinaj (Foto arhiva Kim)

"Poštovani građani Republike Kosovo. Zajedno smo i jaki smo! Niko nas neće podeliti. Mi ćemo da štitimo suverenitet Kosova, integritet i nepovredivost po svaku cenu", poručio je Haradinaj preko društvenih mreža.

Haradinaj je reagovao nakon što je poslanik pokreta Samoopredeljenje Redžep Seljimi, na konferenciji za novinare rekao da "postoje skriveni planovi kosovskog i predsednika Srbije, za podelu Kosova".

Prema njegovim rečima, "kosovski predsednik Hašim Tači varajući svoj narod, nastavlja da gura agendu Rusije za podelu Kosova".

Ostale vesti

  • "Podrška postizanju sporazuma sa Prištinom"

    Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je, nakon razgovora sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom koji je trajao skoro tri puta duže nego što je predviđeno, da gotovo ni sa kim nije imao tako dug razgovor u četiri oka. Makron poručuje da je Srbija velika evropska nacija.

  • „Razgraničenje je rešenje u nedostatku rešenja“

    „Razgraničenje je rešenje u nedostatku rešenja“

    „Ako Srbima kažete da je nezavisnost Kosova rešenje to znači destabilizaciju“. Zato rešenje treba tražiti u okviru Rezolucije 1244, smatra Rada Trajković. Dukađin Gorani veruje da će rešenja biti i da će ono biti posledično. Za Nenada Rašića i Antona Berišaja podela je nešto najgore i ona kao opcija nije prihvatljiva.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane