Haradinaj: Niko neće podeliti Kosovo

Kosovski premijer Ramuš Haradinaj, ponovio je da Kosovo neće biti podeljeno i da će suverenitet i integritet Kosova biti branjeni po svaku cenu.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ramus Haradinaj (Foto arhiva Kim)

"Poštovani građani Republike Kosovo. Zajedno smo i jaki smo! Niko nas neće podeliti. Mi ćemo da štitimo suverenitet Kosova, integritet i nepovredivost po svaku cenu", poručio je Haradinaj preko društvenih mreža.

Haradinaj je reagovao nakon što je poslanik pokreta Samoopredeljenje Redžep Seljimi, na konferenciji za novinare rekao da "postoje skriveni planovi kosovskog i predsednika Srbije, za podelu Kosova".

Prema njegovim rečima, "kosovski predsednik Hašim Tači varajući svoj narod, nastavlja da gura agendu Rusije za podelu Kosova".

Ostale vesti

 • Počinje nova sezona emisije „Dogovor!?“

  Počinje nova sezona emisije „Dogovor!?“

  Novu sezonu političke emisije „Dogovor!?“ započinjemo pričom o akciji hapšenja na severu Kosova. Gosti su novinari Budimir Ničić i Teuta Arifaj i jedan od kandidata za premijera na nedavno održanim vanrednim parlamentarnim izborima Nenad Rašić.

 • Sporazum: Žurba između redova

  Sporazum: Žurba između redova

  „Poseta Ričarda Grenela bila je očekivana, zato što su SAD najavljivale da odmah nakon prvih izbornih rezultata očekuju obnovu dijaloga“, navela je novinarka Violeta Oroši u novom „Sporazumu“. Njen kolega Darko Dimitrijević smatra da “imenovanje Grenela  i sve što se dešavalo pokazuje žurbu američke administracije da se pronađe rešenje za Kosovo“.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane