Ministarka Živić na sastanku sa Nasrin Pourghazian

Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja, Dijana Živić, sastala se  danas sa Nasrin Pourghazian šeficom za razvojnu saradnju u ambasadi Švedske u Prištini.

Podeli ovaj članak sa:
  • Sa sastanka (Foto: MPŠRR)

Ministarka Živić je na sastanku šeficu razvojne saradnje Nasrin Pourghazian, upoznala sa investicijama koje su izvršene poslednjih godina u sektoru poljoprivrede, a koje su kako je ona rekla "uticale na ubrzanje razvoja ovog sektora u zemlji". Takođe, ministarka je šeficu razvojne saradnje upoznala sa programom podrške MPŠRR-a, kao i sa nekoliko prioriteta ovog ministarstva za ovu godinu.

Ministarka je naznačila i potrebu za produbljivanjem saradnje između Kosova i Švedske, sa ciljem napretka sektora poljoprivrede.

U otvorenom i prijateljskom razgovoru ukazano je na značaj kontinuirane saradnje u oblasti zaštite životne sredine, i izražena spremnost da se ta saradnja uspešno nastavi.

Šefica za razvojnu saradnju, Nasrin Pourghazin , ocenila je pozitivno rad ministarstva u pravcu jačanja sektora poljoprivrede i potvrdila spremnost za podršku kao i za dalju saradnju sa ciljem unapredjenja sektora poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja na Kosovu.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane