Rukovodstvo OK “Vidovdan” podnelo ostavku

Rukovodstvo ženskog odbojkaškog klupa “Vidovdan” Donja Gušterica iz Gračanice podnelo je neopozivu ostavku.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ženski odbojkaški klub Vidovdan (Foto Kim)

Rukovodstvo je ostavke podnelo juče, kada je održana godišnja Skupština kluba na kojoj je usvojen godišnji izveštaj o radu.

“Nova izborna Skupština kluba je zakazana za ponedeljak 2. septembar. Vođenje tehničkih poslova kluba će do tog datuma, u svojstvu vršioca dužnosti direktora, preuzeti Ivan Šubarić, dosadašnji direktor”, navodi se u saopštenju.

Iz ženskog odbojkaškog kluba takođe obaveštavaju meštane da će se VI Međunarodni vidovdanski turnir u odbojci za devojčice, koji je prethodno otkazan, ipak održati sutra, od 13 sati u novoj sportskoj hali u Lapljem Selu.

“Turnir se, iako u minimalnom obliku i bez ikakve institucionalne porške, održava uz pomoć naših velikih sportskih prijatelja, ekipa OК ‘Janta-volej’ iz Skoplja, OК ‘Radan’ iz Lebana i OК ‘Sokolica’ iz Zvečana, koje će poslati svoje timove i time nam pomoći da, i pored svih nedaća, održimo naš turnir”.

Ovim putem sada već bivše rukovodstvo kluba poziva meštane da sutra dođu u sportsku halu u Lapljem Selu i aplauzima porže gošće i odbojkašice OК „Vidovdana“.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane