Rukovodstvo OK “Vidovdan” podnelo ostavku

Rukovodstvo ženskog odbojkaškog klupa “Vidovdan” Donja Gušterica iz Gračanice podnelo je neopozivu ostavku.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ženski odbojkaški klub Vidovdan (Foto Kim)

Rukovodstvo je ostavke podnelo juče, kada je održana godišnja Skupština kluba na kojoj je usvojen godišnji izveštaj o radu.

“Nova izborna Skupština kluba je zakazana za ponedeljak 2. septembar. Vođenje tehničkih poslova kluba će do tog datuma, u svojstvu vršioca dužnosti direktora, preuzeti Ivan Šubarić, dosadašnji direktor”, navodi se u saopštenju.

Iz ženskog odbojkaškog kluba takođe obaveštavaju meštane da će se VI Međunarodni vidovdanski turnir u odbojci za devojčice, koji je prethodno otkazan, ipak održati sutra, od 13 sati u novoj sportskoj hali u Lapljem Selu.

“Turnir se, iako u minimalnom obliku i bez ikakve institucionalne porške, održava uz pomoć naših velikih sportskih prijatelja, ekipa OК ‘Janta-volej’ iz Skoplja, OК ‘Radan’ iz Lebana i OК ‘Sokolica’ iz Zvečana, koje će poslati svoje timove i time nam pomoći da, i pored svih nedaća, održimo naš turnir”.

Ovim putem sada već bivše rukovodstvo kluba poziva meštane da sutra dođu u sportsku halu u Lapljem Selu i aplauzima porže gošće i odbojkašice OК „Vidovdana“.

Ostale vesti

 • “Ideologija mržnje prisutna među separatistima”

  “Ideologija mržnje prisutna među separatistima”

  Kancelarija za KiM istče da je ideologija mržnje i dalje sveprisutna među separatistima, ali i da je “šovinističko orgijanje na КiM činjenica koja nikoga na zapadu ne uzbuđuje, jer to su samo srpski grobovi”, navodi se u saopštenju.

 • "Dok postiji Bela vila, biće i Srba u Velikoj Hoči

  U organizaciji Srpskog kulturnog centra i Instituta za srpsku kulturu danas je u Prištini predstavljen stari Vaskršnji običaj Bela vila koji se sreće još samo u Velikoj Hoči i koji je upisan u Nacionalni registar nematerijalnog kulturnog nasleđa Republike Srbije.  Svoje istraživanje u Srpskom kulturnom centru predstavio je dr Aleksandar Pavlović, naučni saradnik u Institutu za srpsku kulturu.

 • Ministri poljoprivrede u Prištini od 11. do 13. novembra

  Ministri poljoprivrede u Prištini od 11. do 13. novembra

  U saopštenju MPRRŠ ističe se da će sastanak ministara poljoprivrede iz zemalja jugoistočne Evrope biti održan od 11. do 13. novembra u Prištini. Ministarka poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Dijana Živić učestovaće na tom sastanku.

 • USAID pomaže Kosovo sa još 34 miliona dolara

  USAID pomaže Kosovo sa još 34 miliona dolara

  Direktorka USAID-ove misije na Kosovu Lisa Magno i predsednik Kosova Hašim Tači potpisali su danas amandman na bilateralni sporazum o razvojnoj saradnji između vlade SAD i Vlade Kosova čiji je iznos 34 miliona dolara.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane