Policajac koji je pucao na kombi pod istragom

Policijski inspektorat Kosova pokrenuo je danas istragu protiv pripadnika Kosovske policije koji je sinoć pucao u gume kombi vozila koje nije stalo kada ga je, u blizini Leposavića na severu Kosova, pokušala da zaustavi policijska patrola. Istovremeno, Kosovska policija traga za Z.M. koji je osumnjičen da je upravljao kombijem.

Podeli ovaj članak sa:
 • Branislav Radović(Foto Radio Kontakt Plus)

Ovo je Radiju Kontakt plus danas potvrdio regionalni portparol Kosovske policije Branislav Radović.

Radović je kazao da je policija pronašla kombi vozilo u jednom hangaru nadomak Leposavića i da je vozilo bilo natovareno prehrambenom robom za koju se sumnja da je prokrijumčarena ilegalnim putevima na Kosovo.

"O slučaju su informisani pripadnici Policijskog inspektorata Kosova i nadležni tužilac a na licu mesta uviđaj su obavili regionalna kriminalistička tehnika i forenzičari", naveo je Radović.

On je potvrdio da je protiv pripadnika pogranične Kosovske policije koji je pucao u pravcu kombija pokrenuta istraga.

Pripadnik pogranične Kosovske policije pucao je u gume kombi vozila u mestu Jošanica, u opštini Leposavić.

Vatra je otvorena, jer je vozač odbio da se zaustavi. Povređenih prilikom ovog incidenta nije bilo.

Odmah nakon toga Kosovska policija je na severu Kosova aktivirala operativni plan "Čelični prsten" kako bi se pronašao vozač kombija i ovaj plan je bio na snazi do ponoći, potvrdio je Radović.

Ostale vesti

 • Fizički sukob učenika u Gračanici

  Fizički sukob učenika u Gračanici

  Kosovska policija saopštila je danas da je u Gračanici došlo do fizičkog napada na dvojicu učenika romske pripadnosti, od strane trojice đaka srpske nacionalnosti.

 • Blokirana istraga Beograda i Prištine o ubistvu Olivera Ivanovića

  Blokirana istraga Beograda i Prištine o ubistvu Olivera Ivanovića

  Teško je verovati da će se ubice Olivera Ivanovića ikada otkriti istragom institucija Beograda ili Prištine. Za to je potreban nepristrasni arbitar, koga na ovom terenu, makar na pozicijama donosilaca odluka, odavno nema. Zato su sve glasniji pozivi za nezavisnu međunarodnu istragu ubistva Olivera Ivanovića, tako u NIN-ovom tekstu pod nazivom "Izlazak iz lavirinta pod okriljem UN", govori Aleksandar Ivanović.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane