Tači sutra na "Bratislava forumu"

Predsednik Kosova Hašim Tači sutra putuje za Slovačku, gde će učestvati na "Bratislava forumu", navodi se u saopštenju kabineta predsednika.

Podeli ovaj članak sa:
 • Hašim Tači (Foto AP)

Hašim Tači učestvovaće na Međunarodnoj konferenciji koju oragnizuje “GlobSec” gde će se diskutovati “o budućnosti dijaloga između Kosova i Srbije”, ističe se u saopštenju.

U saopštenju se napominje da će na tom panelu učestvovati i predsednika Srbije Aleksandra Vučić.

Predsednik Tači sastaće se i sa ostalim diplomatama, učesnicima konferencije, dodaje se u saopštenju.

Ostale vesti

 • "Nastavak dijaloga da, ali takse moraju biti ukinute"

  Nastavak dijaloga je u interesu i Srba i Albanaca potrebno je što pre obnoviti napore kako bi se situacija na terenu normalizovala i stvorili uslovi za popravljanje međunacionalnih odnosa, kazao je Marko Đurić u razgovoru sa italijanskim zvaničnicima Dijegom Brasolijem i Karlom Lo Kašom.

 • Ministarka Hodžić sa predstavnicima Svetske banke

  Ministarka Hodžić sa predstavnicima Svetske banke

  Ministarka administracije lokalne samouprave Adrijana Hodžić sastala se sa delegacijom Svetske banke. Razgovarali su o daljim koracima za implementaciju trogodišnjeg projekta “Podrška inkluzivnom lokalnom razvoju mladih na Kosovu”.

 • Jevtić sa predstavicima OEBS-a i UNHCR-a

  Jevtić sa predstavicima OEBS-a i UNHCR-a

  Potpredsednik  Vlade Кosova i ministar za zajednice i povratak u ostavci Dalibor Jevtić razgovara je sa šefovima misija OEBS i UNHCR na Кosovu, Erolom Ardukom i Janom Bratuom. Na sastanku je konstatovano da sve institucije, kao što je i Ministarstvo za zajednice i povratak, "shvate ozbiljno poziv da pomognu i učine korak napred da proces povratka krene da daje željene rezulatate".

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane