Istraga protiv Rikala zbog zloupotrebe službenog položaja?

Kosovska policija, tačnije jedinica za privredni kriminal, pokrenula je istragu protiv bivšeg ministra poljoprivrede, šumarstva i ruralnog razvoja Nenada Rikala.

Podeli ovaj članak sa:
 • Nenad Rikalo i Ramuš Haradinaj (Foto RSE-Bujar Terstena)

Indeksonline saznaje da su policijski inspektori počeli sa ispitivanjem nekih svedoka i viših zvaničnika u ministarstvu poljoprivrede.

Bivši ministar iz Srpske liste, sumnjiči se da je zloupotrebio službeni položaj u vreme dok je bio zadužen za ministarstvo poljoprivrede.

Indeksonline saznaje da se radi o zloupotrebi oko četiri miliona evra, koji su dati kao grantovi i subvencije od strane ovog ministarstva.

Bivšeg ministra Rikala smenio je 2. februara ove godine kosovski premijer Ramuš Haradinaj.

Ostale vesti

 • Leposavić: Pokrenut krivični postupak protiv policajaca

  Leposavić: Pokrenut krivični postupak protiv policajaca

  Policijski inspektorat Kosova pokrenuo je krivični postupak i preporučio Kosovskoj policiji da suspenduje pet policajaca iz policijske stanice u Leposaviću do kraja istrage, zbog sumnje da su maloletniku iz Leposavića 18. maja usled prekomerne upotrebe sile naneli telesne povrede, prenosi KoSSev.

 • Uhapšen Remzi Šalja, sledeća stanica Hag

  Uhapšen Remzi Šalja, sledeća stanica Hag

  Jedan od lokalnih komandanata Oslobodilačke vojske Kosova Remzi Šalja, koji je u januaru "nestao" posle poziva koji mu je uputilo tužilaštvo Specijalnog suda pred kojim će se voditi procesi protiv bivših pripadnika OVK, uhapšen je za sada na nepoznatoj lokaciji, javljaju prištinski mediji.

 • Rahim Hašimi oslobođen, ostaloj četvorici određen pritvor

  Rahim Hašimi oslobođen, ostaloj četvorici određen pritvor

  Četvorici Albanaca uhapšenih u akciji „Talas“ određen je jednomesečni pritvor, dok je Rahim Hašimi oslobođen, prenosi Gazeta Express. Hašimi je, prema tvrdnjama medija, blizak PDK, a takođe je ispitan i od strane Kancelarije specijalnog tužioca u Hagu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane