Zvečan: Pronađeno beživotno telo muškarca

Kosovskoj policiji regiona Sever jutros oko 10 časova prijavljeno je da je pronađeno beživotno muško telo u rejonu sela Banov Do. 

Podeli ovaj članak sa:
 • Zvečan (Foto arhiva Kim)

Istražne i forenzičke jedinice su na licu mesta, i uviđaj je još uvek u toku, za KoSSev je potvrdio Branislav Radović iz regiona Sever ove policije.

KoSSev nezvanično saznaje da je moguće da se radi o slučaju samoubistva. Radović, međutim, nije mogao da potvrdi informaciju, naglasivši da je uviđaj u toku još uvek.

Ostale vesti

 • Leposavić: Pokrenut krivični postupak protiv policajaca

  Leposavić: Pokrenut krivični postupak protiv policajaca

  Policijski inspektorat Kosova pokrenuo je krivični postupak i preporučio Kosovskoj policiji da suspenduje pet policajaca iz policijske stanice u Leposaviću do kraja istrage, zbog sumnje da su maloletniku iz Leposavića 18. maja usled prekomerne upotrebe sile naneli telesne povrede, prenosi KoSSev.

 • Uhapšen Remzi Šalja, sledeća stanica Hag

  Uhapšen Remzi Šalja, sledeća stanica Hag

  Jedan od lokalnih komandanata Oslobodilačke vojske Kosova Remzi Šalja, koji je u januaru "nestao" posle poziva koji mu je uputilo tužilaštvo Specijalnog suda pred kojim će se voditi procesi protiv bivših pripadnika OVK, uhapšen je za sada na nepoznatoj lokaciji, javljaju prištinski mediji.

 • Rahim Hašimi oslobođen, ostaloj četvorici određen pritvor

  Rahim Hašimi oslobođen, ostaloj četvorici određen pritvor

  Četvorici Albanaca uhapšenih u akciji „Talas“ određen je jednomesečni pritvor, dok je Rahim Hašimi oslobođen, prenosi Gazeta Express. Hašimi je, prema tvrdnjama medija, blizak PDK, a takođe je ispitan i od strane Kancelarije specijalnog tužioca u Hagu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane