Džudistkinja Krasnići osvojila zlato u Antaliji

Kosovska džudistkinja Distrija Krasnići osvojila je zlatnu medalju na Gran pri takmičenju u Antaliji. Srpska reprezentativka Milica Nikolić deli bronzu za Koreankom Kang Judžong.

Podeli ovaj članak sa:
  • Galbadrah, Krasnići, Nikolić i Judžong (Foto ijf.org)

Međunarodna džudo federacija objavila je da je ovo šesta medalja u Gran pri takmičenjima za džudistkinju Distriju Krasnići u kategoriji do 48 kilograma. Pobedu u finalnom meču u Antaliji odnela je nad predstavnicom Kazahstana Otgonceseg Galbadrah, koja je nosilac olimpijskog srebra iz Rija.

Galbadrah je u drugoj polufinalnoj borbi izvukla tesnu pobedu nad Milicom Nikolić, koja je na Gran priju prošlog meseca u Jekaterinbudgu takođe osvojila bronzu. Prvo polufinale je ubedljivo dobila Nikolić, zasenivši Slovenku Marušu Štangar, koja je na svetskom šampionatu osvojila bronzanu medalju.

"Sve dolazi na svoje, zadovoljna sam u svakom slučaju. Radila sam standardno, korektno, ali još uvek to nije bilo na najvišem nivou, kako sam navikla da radim. Sve u svemu, značili su mi neki utisci iz polufinalne borbe protiv Mongolke Galbadrah. Sigurna sam da će se sve to naplatiti tamo gde bude trebalo", rekla je Milica Nikolić po osvajanju bronzane medalje, prenosi Kurir.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane