Zbog kvara na vodovodnoj mreži tri sela bez vode

Zbog kvara na vodovodnoj mreži, meštani Gračanice,Lapljeg Sela i Preoca ostaće bez vode do sutra, saopšteno je iz Odeljenja javnih službi opštine Gračanica.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto Autentik)

„Zbog pucanja cevi u Gračanici, kod pruge, vodovod je obavestio Opštinu Gračanica da će u popodnevim časovima zaustaviti vodosnabdevanje za Gračanicu, Laplje Selo i Preoce“, kazao je u telefonskoj izjavi za RTV Kim direktor Odeljenja javnih službi u Opštini Gračanica Vladica Trajković.

"Otklanjanje kvara se očekuje sutra u prepodnevim satima", dodao je Trajković.

Jutros je došlo do pucanja cevi u Lapljem Selu, pa su ova dva kvara prouzrokovala slabiji pritisak vode na jednom delu teritorije takozvane centralne enklave na Kosovu.

Iz Odeljenja javnih službi potrošačima je upućeno izvinjenje zbog neugodnosti i najavljeno ulaganje maksimalnih napora da kvar što pre bude otklonjen.

 

Ostale vesti

 • Bez kvalitetnog semena nema dobrog roda

  Bez kvalitetnog semena nema dobrog roda

  Porodica Jovanović iz Ugljara počela je 2000. godine da proizvodi povrće u zaštićenom prostoru. Najpre su za svoje potrebe proizvodili rasad, ali se potom potražnja proširila. Ista sudbina zadesila je i njihove plastenike. Jovanovići su bili pioniri u ovom poslu u svom okruženju.

 • Štapovi i kostimi za male balerine

  Štapovi i kostimi za male balerine

  Školu baleta, koja u Gračanici postoji već dve godine, pohađa oko 70 devojčica sa centralnog Kosova. Juče je male balerine posetio predsednik opštine Gračanica Srđan Popović koji im je uručio baletske štapove i kostime.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane