“Jasno je ko je najveća pretnja stabilnosti regiona”

"Pozivi predsednika parlamenta Kosova Кadrija Veseljija za regionalno ujedinjenje protiv Srbije i njenog predsednika najsnažnija je potvrda koliko se predsednik Aleksandar Vučić nepokolebljivo bori za naše državne i nacionalne interese", navodi se u saopštenju Kancelarije za KiM.

Podeli ovaj članak sa:
  • Marko Đurić (Foto arhiva Kim)

Iz Kancelarije direktora za KiM Marka Đurića stigla je reakcija na izjavu predsednika kosovsog parlamenta Kadrija Veseljija koji poziva na okupljanje protiv Srbije. Iz Kancelarije ističu da je to najsnažnija potvrda koliko se predsednik Aleksandar Vučić bori za državne interese.

“Jasno je ko je danas najveća pretnja stabilnosti regiona, a to su upravo Кadri Veselji i njegovi politički istomišljenici, i apsurdno je da on u front protiv Srbije poziva Severnu Makedoniju i Crnu Goru, dve države koje su najugroženije velikoalbanskom politikom Кadrija Veseljija”, navodi se u saopštenju.

Iz Kancelarije napominju da će predsednik Aleksandar Vučić nastaviti da se dosledno bori za stabilizaciju i modernizaciju naše države i regiona, “tragajući za kompromisom sa kosovsko-metohijskim Albancima”.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane