Vesti
Sport

Zlatni pehar u Češkoj za kik boksera iz Ugljara

Slobodan Stanisavljević (28) iz Ugljara kod Kosova Polja, osvojio je prvo mesto i zlatni pehar u kik boksu na svetskom kupu “Oktagon” koji je pre dva dana održan u Češkoj, u gradu Zlin.
Zlatni pehar u Češkoj za kik boksera iz Ugljara
Slobodan Stanisavljević, desno (FB stranica S.Stanisavljević)

Stanisavljević je u u finalu, u kategoriji do 70 kilograma, pobedio višestrukog prvaka Srbije u kik boksu Milomira Petkovića (20) iz Loznice.

Na takmičenju je učestvovalo 22 kik boksera, a održano je 11 mečeva.

Ovu titulu će Stanisavljević braniti već 25. februara u češkom gradu Ostava.

U izjavi za NEW-PRESS, Slobodan Stanisavljević kaže da je srećan zbog ove pobede, jer dolazi iz jedne male sredine.

On se zahvalio Opštini Gračanica i kompaniji „Max bet“ koji su mu finansijski pomogli da učestvuje na ovom šampionatu, kao i lekarima Nebojši Milovanoviću i Marini Marković-Madić koji su, kako kaže vodili računa o njegovom zdravstvenom stanju tokom priprema, kao i prijateljima Dušanu, Slaviši, Goranu i Ivanu.Ostale vesti

U Prištini i Tirani spremaju zajedničku košarkašku ligu
Kosovska i košarakaška federacija Albanije pripremaju organizovanje zajedničke takmičarske lige, koja bi prema planovima u Prištini trebalo da startuje na jesen.
  • 08.05.2020
Fizička aktivnost je neophodna i za vreme izolacije u kojoj se nalazimo zbog epidemije koronavirusa. Sportski stručnjaci tvrde da se trening može prilagoditi kućnim uslovima, te da je to idealan način za oslobađanje od stresa i napetosti, ali i poboljšanje kvaliteta života.
  • 16.04.2020
Preminuo Radomir Antić
Legendarni srpski trener Radomir Antić preminuo je u 72. godini, objavio je njegov bivši klub Atletiko Madrid.
  • 06.04.2020
Gračanica: Kik boks klub “Panišer” niže medalje
Kik boks klub “Panišer” u Gračanici postoji od 2016. godine. Iako radi u skromnim uslovima, ovaj klub beleži zapažene rezultate. Na Prvenstvu Centralne Srbije u Aleksincu članovi “Panišera” su osvojili dve zlatne i jednu srebrnu medalju.
  • 06.03.2020
“Fudbalski timovi na Kosovu otvoreni za dobre sportiste”
Sportski direktor Fudbalskog kluba Fljamurtari u Prištini Arbnor Morina najavio je u emisiji “Slobodno srpski” da bi se uskoro mogao odigrati Međunarodni fudbalski turnir u Prištini, u čast preminulog Fadilja Vokrija, na kojem bi učestvovali neki od klubova u kojima je Vokri igrao, među kojima je i Fudbalski klub Partizan iz Beograda.
  • 02.03.2020
Kik-boks klub “Kosovska Mitrovica” osvojio 8 medalja u Aleksincu
Na prvenstvu Centralne Srbije, održanom u Aleksincu, takmičari kik-boks kluba “Kosovska Mitrovica” osvojili su 8 medalja - četiri zlatne, tri srebrne i jednu bronzanu. Jovanu Smiliću dodeljen pehar kao najboljem senioru u A klasi.
  • 02.03.2020