TV

Nakon dvanaest godina radijske produkcije i emitovanja, početkom 2013. godine radio Kim je pokrenuo prvi nezavisni televizijski kanal na srpskom jeziku na centralnom Kosovu. Nastavljajući tradiciju Kima, televizija stavlja težište na proizvodnju dobrih informativnih emisija, ali i na emitovanje zabavnih sadržaja. TV Kim je tokom prve godine emitovao pod imenom TV Centar.

Emisije

DOGOVOR!?

DOGOVOR!?

U zavisnosti od prilike, potrebe, situacije, od jednog do četiri gosta, sa temama od politike i društvenih problema do kulture i obrazovanja. Važno je da uvek možemo da postignemo - dogovor.

 • SLUČAJ
  SLUČAJ

  Prva televizijska emisija srpskog istraživačkog novinarstva na Kosovu - otvoreno, provereno i bez uvijanja.

 • ŽENSKE TAJNE
  ŽENSKE TAJNE

  Intrigantna emisija koja razbija zid ćutanja o teškom položaju kosovskih žena, koje su odrasle, žive i rade u patrijarhalnoj sredini, pokušavajući da se izbore za svoje mesto i poboljšaju položaj u društvu.

 • U DOBROJ FORMI
  U DOBROJ FORMI

  Svake srede u 18.05 gledajte 25-to minutnu emisija o zdravlju u produkciji Dojče vele. Program pokriva sve aspekte zdravstvene zaštite, a prevod na srpski i obradu radi Kim.


 • Ostalo

Zabava

NEVIDLJIVI PROTIVNIK

NEVIDLJIVI PROTIVNIK

Keli Vilijams vraća se na male ekrane u napetoj dramskoj seriji „Nevidljivi protivnik“ o specijalnom medicinskom timu koji rešava neobične slučajeve.

 • UZ JUTARNJU KAFU
  UZ JUTARNJU KAFU

  Jutarnji program radnim danima u 7 sati nudi opuštenu atmosferu, lagano buđenje uz dobru muziku i prve vesti, zanimljive teme, razgovor sa gostima u studiju...

 • POP I ROK MUZIKA
  POP I ROK MUZIKA

  Pop i rok muzičko opredeljenje proširujemo programom vlastite produkcije, prateći koncerte grupa i izvođača koji su popularni u regionu.


 • Ostalo

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane