Blog

Šamari i poljubci

Ničija patnja i bol nisu razlozi za stid. Zastanite za trenutak i setite se koliko puta ste i vi sami bili žrtve: lopova, verbalnih nasilnika, političara i pogrešnih političkih odluka, prostaka i hohštaplera, laktaša, primitivaca i svih drugih delikvenata i asocijalnih ličnosti
Šamari i poljubci

Ovaj post je o jednom muškarcu koji neizmerno voli svoju ženu i svoju ćerku. Ta žena sam ja. Uvek sam osećala neizmernu ljubav od mog muža. Ali, koliki je čovek i muškarac možda i nisam znala do nedavnih događaja. Naime, naša ćerka se posvađala sa devojčicom iz komšiluka i na komšijino ukazivanje na problem, krenuli smo da razgovaramo, da pokušamo da deca se izmire.

Nažalost, nismo uspeli da kažemo ni zdravo. Samo što smo stigli do stepeništa kuće, komšija je ustao i preteći krenuo da udari moju ćerku koja ima 13 godina. Svaki normalan čovek staće ispred svoje ćerke. U toj svađi, taj agresivan i devijantan mladić me je udario dva puta po licu, a moju ćerku jedanput. Moj muž nije uspeo da nas zaštiti. Celo njegovo biće je patilo, mi smo dobile udarce, ali se on osećao kao žrtva. Dodajte tome i provociranja od strane primitivnih muškarčina koji veličaju podvig mladića koji tuče žene i decu. Ja znam kako njih ulica naziva, a nadam se da znate i vi. 

I sad nešto o mojim osećanjima, kako se oseća žrtva. Mene je bilo sramota, pa jedno tri dana i onda sam shvatila. Ničija patnja i bol nisu razlozi za stid. Zastanite za trenutak i setite se koliko puta ste i vi sami bili žrtve: lopova, verbalnih nasilnika, političara i pogrešnih političkih odluka, prostaka i hohštaplera, laktaša, primitivaca i svih drugih delikvenata i asocijalnih ličnosti i psihopata poput mog komšije.

Moj muž je u bolnici, u bolnici je zbog ljubavi, jer u jednom trenutku nije mogo da zaštiti i odbrani ono što najviše voli.

Dragi moj, ovaj post posvećujem tebi.


// Broj komentara: