Suve slavine u Sušici

Selo Sušica nadomak Gračanice više od dve nedelje je bez vode. Meštani strahuju da bi mogle da izbiju i zaraze.

Podeli ovaj članak sa:

 

Ostalo

 • Uniforme se vraćaju u škole?

  Uniforme se vraćaju u škole?

  Ministarstvo prosvete najavilo je da će učenici od naredne školske godine nositi uniforme. Prosvetni radnici sa centralnog Kosova i đaci podržavaju inicijativu, kaže direktor škole "Kralj Milutin", Vladimir Milkić.

 • Vratili se Srbi u Ljubožde kod Istoka

  Vratili se Srbi u Ljubožde kod Istoka

  U selo Ljubožde kod Istoka danas se vratilo jedanaest porodica. Narednih dana dolaze još dve. Svi oni će, do izgradnje kuća, privremeno boraviti u oronuloj zgradi. Nove domove obećao im je ministar za zajednice i povratak Dalibor Jevtić.

 • Dogovor!? - Nenad Rašić

  Dogovor!? - Nenad Rašić

  Za stanje apatije u kojem se nalazi srpsko stanovništvo, a posebno u poslednje tri godine, odgovorna je politika, za šta i sam preuzimam odgovornost, kazao je u emisiji „Dogovor!?“ RTV Kim, poslanik u Skupštini Kosova Nenad Rašić.

 • U Gračanici ponovo otvoren azil za pse

  U Gračanici ponovo otvoren azil za pse

  Psi lutalice predstavljaju veliki problem meštanima centralnog Kosova. Osim što često raznose smeće, neretko se dešava i da nekoga napadnu. Azil koji je nedavno otvoren u Gračanici, jedno je od rešenja za zbrinjavanje.

 • "Dijalogom očuvati kulturnu baštinu"

  Mladi na Kosovu kroz dijalog treba da rade na očuvanju kulturne baštine na Kosovu, složili su se predstavnici Srpske pravoslavne crkve, Katoličke crkve i Islamske zajednice.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane