“Srbi ne veruju Specijalnom sudu, Albanci spremni za proteste“

Veliki broj građana Kosova nije dovoljno inoformisan o radu i nadležnostima Specijalnog suda za ratne zločine, pokazuje izveštaj “Percepcija javnog mnjenja o radu i mandatu Specijalnog suda za Kosovo“.

Podeli ovaj članak sa:

Ostalo

 • “Komunalac” ne radi, smeće se gomila

  “Komunalac” ne radi, smeće se gomila

  Meštani Gračanice i Lapljeg Sela danima imaju problem sa odnošenjem smeća jer je inspekcija za zaštitu životne sredine naložila JKP “Komunalac” da prestane sa radom. Privatno preduzeće “Paštrimi” koje takođe skuplja smeće ovoj teritoriji ne zadovoljava potrebe stanovništva, navode u Javnoj službi Opštine Gračanica. Isto tvrde i meštani.

 • Vesti u 19h - 17.10.

  Vesti u 19h - 17.10.

  Proverene, jasne i nepristrasne, vesti RTV Kim su standard izveštavanja o Kosovu; jutarnje emitujemo u 8, a večernje u 19 sati.

 • Pečenje rakije povod za druženje

  Pečenje rakije povod za druženje

  Sezona pečenja rakije uveliko traje. Voćnjaci su ove godine zbog niskih temperatura pretrpeli veliku štetu i doneli slab ili nikakav prinos domaćinstvima.

 • "Kosovska deca talentovana kao sva druga"

  U prepunoj sali gračaničkog Doma kulture održana je premijera dokumentarnog filma "Prokleta mogućnost izbora" koji prikazuje paralelu između kosovske i vojvođanske dece u stvaranju i razvijanju talenta. "Trud i volja nadmašuju mogućnosti", poručila je publika nakon projekcije.

 • Gračanica: Izložba fotografija Darka Dozeta

  Gračanica: Izložba fotografija Darka Dozeta

  U Domu kulture u Gračanici otvorena je izložba fotografija Darka Dozeta "Sedam vekova manastira Krupe". "Dozet je Nikoletina Bursać našeg vremena", kazao je direktor Doma kulture Živojin Rakočević.

 • M. Vučević: Dečiji osmeh razlog za borbu

  M. Vučević: Dečiji osmeh razlog za borbu

  Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i pomoćnik direktora Kancelarije za KiM Petar Petković obišli su O.Š. "Kralj Milutin" u Gračanici i najmlađim đacima uručili prigodne poklone.

 • ’’Kulturni sadržaj kakav nam treba’’

  ’’Kulturni sadržaj kakav nam treba’’

  Pred oko 250 ljudi, sinoć je u Zvečanu izvedena predstava "Govorna mana" po tekstu i u režiji Gorana Markovića. Ovaj komad sa Tihomirom Stanićem u glavnoj ulozi večeras će biti izveden u Leposaviću.

 • Popović: Baviću se vama i vašim problemima

  Popović: Baviću se vama i vašim problemima

  Moje mesto neće biti u kancelariji već sa vama na vašoj njivi i u vašoj kući, poručio je okupljenim simpatizerima „Srpske“ na mitingu u Gračanici kandidat za gradonačelnika ove opštine Srđan Popović.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane