Skupština: Usporen tempo, spremaju se izbori?

Skupština Kosova usvojila je tek sada program rada za 2017. godinu. Usporen tempo rada Parlamenta ukazuje na to da se svi spremaju za parlamentarne izbore, kaže poslanik „Srpske liste“ Nenad Rašić.

Podeli ovaj članak sa:

Ostalo

 • Sednica odložena za narednu sredu

  Sednica odložena za narednu sredu

  Sa 60 glasova za, 30 protiv i 1 uzdržanim glasom, poslanici Skupštine Kosova su nakon konsultacija sa Kadrijem Veseljijem odlučili da vanrednu sednicu na kojoj će se raspravljati o nacrtu Zakona o ratifikaciji granične linije sa Crnom Gorom odlože za narednu sredu u 10:00 sati.

 • Kosovska vozačka dozvola na pametnom telefonu

  Kosovska vozačka dozvola na pametnom telefonu

  Stanovnici Kosova dobili su priliku da prvi u svetu isprobaju "Mobilnu vozačku dozvolu", aplikaciju za pametne telefone preko koje će policija moći da ih identifikuje, ukoliko iz nekog razloga nisu poneli svoju vozačku.

 • Odložena sednica o demarkaciji za sutra

  Odložena sednica o demarkaciji za sutra

  Predsedavajući Skupštinom Kosova Kadri Veselji saopštio je da je sednica o ratifikaciji Sporazuma o demarkaciji granične linije sa Crnom Gorom odložena za sutra u 10 sati, javlja novinarka RTV Kim.

 • Kosma dnevnik [VIDEO] - 21.02

  Kosma dnevnik [VIDEO] - 21.02

  KOSMA dnevnik se emituje u 17 sati, radnim danima i subotom, na mreži KOSMA radio stanica: Kontakt plus, Goraždevac, Klokot, Herc i KIM.

 • Strategija za kuću sa prozorima

  Strategija za kuću sa prozorima

  Dvanaestočlana romska porodica Muslijević iz Gračanice živi u napuštenoj kući sa kartonima i najlonom umesto stakala na prozorima. Predstavnici Roma dogovorili su na sastanku sa gradonačelnikom Popovićem izradu strategije za poboljšanje položaja pripadnika ove zajednice.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane