Borba protiv korupcije prioritet, ali samo na albanskom

Konferencijom za štampu ambasadora zemalja Kvinte, počelo je obeležavanje nedelje koja je posvećena borbi protiv korupcije na Kosovu. Novinari srpskih redakcija koji su pratili ovaj događaj ostali su uskraćeni za prevod. Ambasada SAD-a navodi da je to njihov propust.

Podeli ovaj članak sa:

Ostalo

 • „Kosovo najzagađenije u Evropi“

  „Kosovo najzagađenije u Evropi“

  Sa termoelektranama, 300 hiljada automobila na ulicama, stotinama divljih deponija i samo jednom fabrikom za pročišćavanje voda Kosovo se ne može smatrati zdravom životnom sredinom, rečeno je danas na debati u Čaglavici.

 • Zaev o podršci Kosovu u Unesku: I Srbija nam je sused

  Zaev o podršci Kosovu u Unesku: I Srbija nam je sused

  "Kosovu je potrebna podrška Makedonije u svim njegovim procesima, ali istovremeno, kao što znate, i Republika Srbija je naš sused. Nadamo da će se neka bilateralna pitanja rešiti, a mi ćemo biti tu da pomognemo u procesu između dve zemlje", kazao je premijer Makedonije Zoran Zaev odgovarajući na pitanje o podršci Kosovu za članstvo u Unesku.

 • Dogovor!? - Safet Grdžaliju

  Dogovor!? - Safet Grdžaliju

  Dobra saradnja između Privrednih komora Srbije i Kosova je izuzetak u odnosima Beograda i Prištine, smatra predsednik PKK Safet Grdžaliju. „Trgovina je kao voda, sama pronalazi svoje puteve“, kazao je u emisiji „Dogovor!?“.

 • “Na Kosovu nikada nije bilo verskih sukoba“

  “Na Kosovu nikada nije bilo verskih sukoba“

  U Prištini je prikazan dokumentarni film “Promovisanje međuverske tolerancije“ koji je snimila formalna grupa “ACT NOW“ u saradnji sa mrežom nevladinih organizacija AVONET. Predstavnik islamske zajednice kritikovao dokumentarac jer su u njemu prikazani odnosi između pripadnika tri verske zajednice, iako ih, kako tvrdi, na Kosovu ima pet.

 • ’’Treći rajh’’: Strah i beda novog doba

  ’’Treći rajh’’: Strah i beda novog doba

  U prepunoj sali gračaničkog Doma kulture glumci Narodnog pozorišta Priština premijerno su izveli komad Bertolta Brehta "Strah i beda Trećeg rajha". Publika nije krila oduševljenje tokom i nakon predstave koja je pozdravljana gromoglasnim aplauzom.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane