Hašim Tači o nastavku dijaloga

Podeli ovaj članak sa:

 

Ostalo

 • Vesti u 19h - 21.11.

  Vesti u 19h - 21.11.

  Proverene, jasne i nepristrasne, vesti RTV Kim su standard izveštavanja o Kosovu; jutarnje emitujemo u 7 i 8, dnevne u 13 i 16, a večernje u 19 sati.

 • „Tači je treći put pobedio“

  „Tači je treći put pobedio“

  „Politički lideri su pali na ispitu. Nivo političke elite je pao najniže“, kaže Aljbinot Maljoku osvrćući se na krizu nakon parlamentarnih izbora na kosovskoj poltičkoj sceni. Ranđel Nojkić smatra da su predstavnici Srba propustili još jednu šansu da se profilišu kao važan faktor.

 • Kosma [VIDEO] - 21.11.

  Kosma [VIDEO] - 21.11.

  KOSMA dnevnik se emituje u 17 sati, radnim danima i subotom, na mreži KOSMA radio stanica: Kontakt plus, Goraždevac, Klokot, Herc i KIM.

 • Institucije sledeće nedelje

  Institucije sledeće nedelje

  Očekujem da će naredne nedelje biti zakazana sednica parlamenta, a može se desiti da istog dana bude formirana i nova vlada Kosova, kaže Slobodan Petrović.

 • "Srbija mora da prizna Kosovo pre ulaska u EU"

  "Pošto Srbija u narednih 5 godina neće ući u EU, svi znaju da bi sad bilo kontraproduktivno da javno kažu da će Srbija morati da prizna Kosovo. Ali, to političarima iz Srbije govore i oni to znaju", rekao je sinoć na predavanju u Kosovskoj Mitrovici dopisnik Koha Ditore iz Brisela Augustin Paljokaj.

 • Festival rakije u Gračanici

  Festival rakije u Gračanici

  Drugi po redu Rakija fest održava se danas u Gračanici. Starogradska muzika, roštilj, rakija i vino sa Kosova obeležili su današnje okupljanje u Domu kulture.

 • Šta Gračanica može da ponudi turistima?

  Šta Gračanica može da ponudi turistima?

  Manastir Gračanica i nalazište Ulpijana najzanimljivije su lokacije za turiste. Iz Turističke organizacije u ovom mestu poručuju da ideja za razvoj turizma ima, ali da je neophodna finansijska potpora.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane