Hašim Tači o nastavku dijaloga

Podeli ovaj članak sa:

 

Ostalo

 • KOSMA [AUDIO] - 02.09.2014

  KOSMA [AUDIO] - 02.09.2014

  KOSMA dnevnik se emituje u 17 sati, radnim danima i subotom, na mreži KOSMA radio stanica: Kontakt plus, Goraždevac, Klokot, Herc i KIM.

 • “Nisam zaboravljena, ima pravde”

  “Nisam zaboravljena, ima pravde”

  Nakon priče RTV Kim o baki Draginji Jović iz sela Klinavac, koja nema osnovnih uslova za život, ministar Slobodan Petrović joj je u ime Ministarstva administracije lokalne samouprave poklonio veš mašinu.

 • Vesti u 8 h - 01.09.

  Vesti u 8 h - 01.09.

  Proverene, jasne i nepristrasne, vesti RTV Kim su standard izveštavanja o Kosovu; jutarnje emitujemo u 7 i 8, dnevne u 13 i 16, a večernje u 19 sati.

 • "Srbija ne odustaje od nestalih"

  Nedopustivo da se u 21. veku ne zna ili skriva istina o sudbini ljudi stradalih u nezapamćenim zločinima nad srpskim življem, zaključeno na sastanku porodica nestalih s Kosova sa Đurićem i Odalovićem.

 • General Farina: Ovo je vreme velikih kriza

  General Farina: Ovo je vreme velikih kriza

  Komandant Kfora Salvatore Farina izjavio je danas u Prištini da je broj patrola ove vojne misije i Vojske Srbije trostruko povećan u kopnenoj zoni bezbednosti nakon ubistva srpskog žandarma Stevana Sinđelića.

 • Đaci se snalazili za prevoz

  Đaci se snalazili za prevoz

  Đacima na centralnom Kosovu nije bio obezbeđen prevoz prvog dana nove školske godine. Prema raspoloživim informacijama, autobusi JGP Priština su neregistrovani, dok u regionalnoj Školskoj upravi navode da o tome nisu obavešteni do jutros.

 • Vesti u 8 h - 29.08.

  Vesti u 8 h - 29.08.

  Proverene, jasne i nepristrasne, vesti RTV Kim su standard izveštavanja o Kosovu; jutarnje emitujemo u 7 i 8, dnevne u 13 i 16, a večernje u 19 sati.

 • Veliki rat na slikarskom platnu

  Veliki rat na slikarskom platnu

  Likovna kolonija „Junacima velikog rata“ počela je u centru Gračanice, kod spomenika palim borcima u Prvom svetskom ratu. Organizatori kolonije su Opština Gračanica i Turistička organizacija Gračanica.

 • Srpski nacionalni forum: Vratite institucije

  Srpski nacionalni forum: Vratite institucije

  U gračaničkom Domu kulture predstavljena je novoosnovana nevladina organizacija Srpski nacionalni forum. Njeni članovi navode da će se truditi da u svoj rad uključe intelektualnu elitu koja bi radila na pronalaženju optimalnih rešenja za probleme Srba na Kosovu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane