Hašim Tači o nastavku dijaloga

Podeli ovaj članak sa:

 

Ostalo

 • Vesti u 8 h - 19.09.

  Vesti u 8 h - 19.09.

  Proverene, jasne i nepristrasne, vesti RTV Kim su standard izveštavanja o Kosovu; jutarnje emitujemo u 7 i 8, dnevne u 13 i 16, a večernje u 19 sati.

 • Na informativni razgovor zbog stabala lipe

  Na informativni razgovor zbog stabala lipe

  Ljubinka Ilić iz Gračanice privedena je na informativni razgovor u policiju jer je negodovala zbog izgradnje parkinga ispred kapije njenog dvorišta i seče stabala lipe koja su bila zasađena na tom placu.

 • Gračanica: Protest zbog dodele stanova

  Gračanica: Protest zbog dodele stanova

  Pojedini stanari kuća u naselju Novi Badovac protestovali su ispred zgrade privremenog organa Opštine Priština u Gračanici, nezadovoljni rešenjem o dodeli stanbenih jedinica. Nadležni kažu da su stanovi dodeljeni onima kojima su najpotrebniji.

 • Vesti u 19h - 19.09.

  Vesti u 19h - 19.09.

  Proverene, jasne i nepristrasne, vesti RTV Kim su standard izveštavanja o Kosovu; jutarnje emitujemo u 7 i 8, dnevne u 13 i 16, a večernje u 19 sati.

 • KOSMA [AUDIO] - 19.09

  KOSMA [AUDIO] - 19.09

  KOSMA dnevnik se emituje u 17 sati, radnim danima i subotom, na mreži KOSMA radio stanica: Kontakt plus, Goraždevac, Klokot, Herc i KIM.

 • Nemačka uložila 420 miliona evra na Kosovu

  Nemačka uložila 420 miliona evra na Kosovu

  Nemačka je u periodu od 1999. godine kroz različite projekte i programe podrške koje su uglavnom sprovodili Društvo za međunarodnu saradnju (GIZ) i Nemačka kreditna banka za obnovu (KFW) pomagala Kosovo u raznim oblastima, od energetike do evrointegracija.

 • OŠ “Kralj Milutin“: Udžbenici do četvrtka

  OŠ “Kralj Milutin“: Udžbenici do četvrtka

  Učenicima od prvog do četvrtog razreda OŠ „Kralj Milutin“ u Gračanici besplatni udžbenici biće podeljeni najkasnije do četvrtka. Sa isporukom se kasnilo jer su pošiljke određenih izdavačkih kuća bile zadržane na carini na severu Kosova.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane