…U LICE E13 - radnici u turizmu - Nenad Stojaković i Boban Petrović

RTV Kim, u saradnji sa Kontakt Plus radijom i NVO "Komunikacija za razvoj društva", od polovine aprila proizvodi kratku radijsku i TV formu "...U lice", čiji je cilj zajednički rad na prevazilaženju stereotipa o životu u srpskim sredinama na centralnom i severnom Kosovu.

Podeli ovaj članak sa:

...U LICE E13 Radnici u turizmu - Nenad Stojaković i Boban Petrović from kim on Vimeo.

Ostalo

 • Gračanica: Službe spremne za sneg

  Gračanica: Službe spremne za sneg

  Nadležne službe u opštini Gračanica spremne su za sneg. Zaliha soli i rizle ima dovoljno, kažu iz Odeljenje javnih službi. Pojedini meštani ističu da nagli pad temperature loše deluje na njihov organizam.

 • Laplje Selo: Delije delile paketiće

  Laplje Selo: Delije delile paketiće

  Učenici predškoskog i uzrasta do četvrtog razreda osnovne škole “Miladin Mitić” u Lapljem Selu danas su obradovani novogodišnjim paketićima od strane Sportskog društva Crvena zvezda i Delija.

 • Maksimović: Dostupnost medijima ekstremni čin hrabrosti

  Maksimović: Dostupnost medijima ekstremni čin hrabrosti

  Novinarsko priznanje „Beli božur“ za dobar odnos sa medijima dodeljen je izvršnom direktoru Centra za mir i toleranciju Nenadu Maksimoviću. Priznanje za nesaradnju sa medijima pripalo je Srpskoj listi, a predstavnici ove stranke nisu došli na uručenje.

 • Božićni paketići za osnovce u srpskim sredinama na Kosovu

  Božićni paketići za osnovce u srpskim sredinama na Kosovu

  Pred Pravoslavnu novu godinu, a nekoliko dana nakon Božića, humanitarne organizacije „28. jun“ i „038“ pripremile su božićne i novogodišnje paketiće za osnovce u srpskim sredinama na Kosovu. Tokom narednih nekoliko dana mladi humanitarci podeliće 2.000 paketića.

 • Gračanica: Dan gradonačelnika za meštane

  Gračanica: Dan gradonačelnika za meštane

  Kako bi se rukovodstvo Opštine Gračanica što bolje upoznalo sa problemima ljudi koji žive na teritoriji ove lokalne samouprave, pokrenuta je inicijativa “Dan gradoačelnika za građane“ u okviru koje će predsednik lokalne samouprave, Srđan Popović, jednom nedeljno razgovarati sa meštanima o njihovim problemima.

 • Januarsko proleće, uskoro sneg

  Januarsko proleće, uskoro sneg

  Početak nove godine kada je u pitanju klima, obeležile su više temperature u odnosu na prosek. I dok građani uživaju u suncu i lepom vremenu, lekari upozoravaju na štetnost naglih promena po organizam. Za meteorologe više januarske temperature nisu ništa novo.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane