“SPORAZOOM - SO2 EM 24” Anđelka Ćup i Emir Azemi

Podeli ovaj članak sa:

“SPORAZOOM - SO2 EM 24” Anđelka Ćup i Emir Azemi from kim on Vimeo.

Ostalo

 • “Za stabilizaciju Kosova važno rasvetliti ubistvo Ivanovića“

  “Za stabilizaciju Kosova važno rasvetliti ubistvo Ivanovića“

  Zamenik ministra unutrašnjih poslova Milan Radojević zadovoljan je tokom, ali ne tempom istrage ubistva Olivera Ivanovića. Fljorjan Ćehaja ne očekuje efikasnost institucija, jer to “nisu pokazale ni u ostalim slučajevima“. Ksenija Božović poručuje da svi snose odgovornost za atentat na lidera GI SDP.

 • "Ratifikacija demarkacije dobra vest i za Srbe"

  Nakon ratifikacije Sporazuma o demarkaciji sa Crnom Gorom, Evropska komisija bi krajem ove ili početkom naredne godine mogla da odobri liberalizaciju viznog režima za građane Kosova, slažu se Riza Smaka, Nenad Rašić i Dušan Janjić. Ratifikacija ovog sporazuma je dobra vest i za Srbe, smatra Rašić.

 • Suzavac se vratio u kosovski parlament

  Suzavac se vratio u kosovski parlament

  Poslanici Samoopredeljenja su tokom sednice Skupštine na kojoj treba da se raspravlja o Zakonu o ratifikaciji sporazuma sa Crnom Gorom bacli suzavac, javlja novinarka RTV Kim.

 • Čaglavica: Imaju li reakcije i osude civilnog društva efekta?

  Čaglavica: Imaju li reakcije i osude civilnog društva efekta?

  Direktor CPT-a Nenad Maksimović smatra da odustvo reakcije velikog broja nevladinih organizacija sa severa Kosova na ubistvo Olivera Ivanovića predstavlja “kontinuitet odsustva reagovanja na bilo kakav vid dešavanja na Kosovu“. Stefan Veljković iz OEK Sinergija tvrdi da “osude bilo kakvih događaja nemaju efekata“.

 • Presudna uloga medija u sprečavanju ekstremizma

  Presudna uloga medija u sprečavanju ekstremizma

  Mediji imaju presudnu ulogu u sprečavanju nasilnog ekstremizma, kazao je na konferenciji u Prištni šef misije OEBS-a Jan Bratu. Predstavnici medija smatraju da novinari na Kosovu imaju problem sa terminologijom i senzacionalizmom u izveštavanju o ovom globalnom problemu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane