„Dogovor!?“: Nebojša Bradić i Predrag Radonjić

Podeli ovaj članak sa:

Ostalo

 • Privredni sajam održan i u Gračanici

  Privredni sajam održan i u Gračanici

  Privrednici iz srpskih sredina južno od Ibra okupili su se sinoć na mini Sajmu privrede u Gračanici. Ovaj sajam posetili su i predstavnici Privredne komore Srbije i srpskih kompanija koje učestvuju na Sajmu privrede u Prištini.

 • Privrednici Kosova i Srbije, „heroji modernog doba“

  Privrednici Kosova i Srbije, „heroji modernog doba“

  Međunarodni sajam privrede u Prištini okupio je danas 180 kompanija iz čitavog regiona, a svoje proizvode iz oblasti prehrambene, mašinske i elektro, farmaceutske, tekstilne, do građevinske industije i oblasti telekomunikacija na njemu izložilo je sedamdeset firmi iz Srbije.

 • Rasprava između Haljitija i Ćumija o finansiranju OVK

  Rasprava između Haljitija i Ćumija o finansiranju OVK

  Predlog poslanika Samopredeljenja i DSK koji su tražili su da se formira Komisija za utvrđivanje istine o proterivanju šest turskih državljana sa Kosova usvojen je danas u Skupštini Kosova. Najveća polemika je bila oko finansiranja OVK.

 • Čaglavica: Dijalog u ćorsokaku

  Čaglavica: Dijalog u ćorsokaku

  "Retorika pretnji i tenzije koriste se iz razloga da se sutra ili prekosutra, ukoliko je to moguće, opravda nekakvo rešenje problema koje su stvorili političari o kojima se može reći svašta", kazao je danas na debati u Čaglavici analitičar iz Prištine Beljulj Bećaj.

 • "Kontejner za bolji život"

  Mnogobrojna romska porodica Muslijević iz Gračanice svoj dom sa najlonom i kartonima na prozorima zameniće ubrzo kontejnerom. Očekuju da će se iz kontejnera u dogledno vreme preseliti u novu kuću koja bi mogla da bude sazidana na placu koji je za njih kupljen u ovom kosovskom mestu, ali…

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane