Dogovor!? - Agim Čeku

Bivši komandant OVK Agim Čeku kazao je za RTV Kim da je spreman da se brani pred Specijalnim sudom, ukoliko bude jedan od osumnjičenih za ratne zločine.

Podeli ovaj članak sa:

Dogovor!? - Agim Čeku from kim on Vimeo.

Ostalo

 • Gračanica: Službe spremne za sneg

  Gračanica: Službe spremne za sneg

  Nadležne službe u opštini Gračanica spremne su za sneg. Zaliha soli i rizle ima dovoljno, kažu iz Odeljenje javnih službi. Pojedini meštani ističu da nagli pad temperature loše deluje na njihov organizam.

 • Laplje Selo: Delije delile paketiće

  Laplje Selo: Delije delile paketiće

  Učenici predškoskog i uzrasta do četvrtog razreda osnovne škole “Miladin Mitić” u Lapljem Selu danas su obradovani novogodišnjim paketićima od strane Sportskog društva Crvena zvezda i Delija.

 • Maksimović: Dostupnost medijima ekstremni čin hrabrosti

  Maksimović: Dostupnost medijima ekstremni čin hrabrosti

  Novinarsko priznanje „Beli božur“ za dobar odnos sa medijima dodeljen je izvršnom direktoru Centra za mir i toleranciju Nenadu Maksimoviću. Priznanje za nesaradnju sa medijima pripalo je Srpskoj listi, a predstavnici ove stranke nisu došli na uručenje.

 • Božićni paketići za osnovce u srpskim sredinama na Kosovu

  Božićni paketići za osnovce u srpskim sredinama na Kosovu

  Pred Pravoslavnu novu godinu, a nekoliko dana nakon Božića, humanitarne organizacije „28. jun“ i „038“ pripremile su božićne i novogodišnje paketiće za osnovce u srpskim sredinama na Kosovu. Tokom narednih nekoliko dana mladi humanitarci podeliće 2.000 paketića.

 • Gračanica: Dan gradonačelnika za meštane

  Gračanica: Dan gradonačelnika za meštane

  Kako bi se rukovodstvo Opštine Gračanica što bolje upoznalo sa problemima ljudi koji žive na teritoriji ove lokalne samouprave, pokrenuta je inicijativa “Dan gradoačelnika za građane“ u okviru koje će predsednik lokalne samouprave, Srđan Popović, jednom nedeljno razgovarati sa meštanima o njihovim problemima.

 • Januarsko proleće, uskoro sneg

  Januarsko proleće, uskoro sneg

  Početak nove godine kada je u pitanju klima, obeležile su više temperature u odnosu na prosek. I dok građani uživaju u suncu i lepom vremenu, lekari upozoravaju na štetnost naglih promena po organizam. Za meteorologe više januarske temperature nisu ništa novo.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane