Bajram Redžepi - Klintonova i Eštonova u dijalogu

Podeli ovaj članak sa:

 

Ostalo

 • Vesti u 19h - 30.06.

  Vesti u 19h - 30.06.

  Proverene, jasne i nepristrasne, vesti RTV Kim su standard izveštavanja o Kosovu; jutarnje emitujemo u 7 i 8, dnevne u 13 i 16, a večernje u 19 sati.

 • Kada novčana kazna ne pomaže

  Kada novčana kazna ne pomaže

  Postoje velike mogućnosti za korupciju u ekstraktivnoj industiriji na Kosovu, ocenjeno je u izveštaju UNDP-a o koji je bio tema okruglog stola “Procena rizika korupcije u ekstraktivnoj industriji: zaključci i preporuke“, održanom danas u Prištini.

 • Dugoročna pomoć ugroženoj deci

  Dugoročna pomoć ugroženoj deci

  Predsednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji iz Republike Srpske Milorad Arlov je tokom jučerašnje posete Gračanici uručio Aleksandri Stanković i Nikoliji Maksimović donaciju koju je obezbedila organizacija kojom rukovodi.

 • Uručen

  Uručen "Zlatni krst kneza Lazara" Petru Sariću

  Piscu iz Prištine Petru Sariću uručena je sinoć nagrada "Zlatni krst kneza Lazara", koja se u okviru Vidovdanskih svečanosti u Gračanici tradicionalno dodeljuje za sveukupno književno stvaralaštvo. Tradicionalno pesničko bdenije uveličali su simfonijski orkestar i hor RTS-a.

 • Dogovor!? - Dalibor Jevtić

  Dogovor!? - Dalibor Jevtić

  Povratak Srba bi na Kosovu trebalo da se doživljava kao nešto što je normalno, a ne kao nešto što predstavlja opasnost, kazao je u emisiji „Dogovor!?“ ministar Dalibor Jevtić. „Ako ne možemo da vraćamo ljude u gradove onda moramo da tražimo alternativno rešenje“.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane