Bajram Redžepi - Klintonova i Eštonova u dijalogu

Podeli ovaj članak sa:

 

Ostalo

 • Dogovor!? - Branimir Stojanović i Nenad Maksimović

  Dogovor!? - Branimir Stojanović i Nenad Maksimović

  O napadima na Srbe na Kosovu nisu spremni da govore ni albanski političari, predstavnici institucija ali ni intelektualci, civilni sektor, pa ni mediji, smatra Branimir Stojanović. Nenad Maksimović iz CPT-a smatra da u većinskoj albanskoj zajednici postoji tendencija da se Kosovo prikaže u što boljem svetlu.

 • Kosma [AUDIO] - 21.07.

  Kosma [AUDIO] - 21.07.

  KOSMA dnevnik se emituje u 17 sati, radnim danima i subotom, na mreži KOSMA radio stanica: Kontakt plus, Goraždevac, Klokot, Herc i KIM.

 • Okrugli sto o preduzetničkoj kulturi mladih Srba

  Okrugli sto o preduzetničkoj kulturi mladih Srba

  Istraživanje koje je sproveo Centar za treninge i usavršavanje iz Kosovoske Mitrovice pokazuje da najveći procenat mladih svoju šansu za posao vidi u javnim institucijama, dok većina nije upoznata sa mogućnostima za pokretanje sopstvenog posla.

 • “Međuetnički incidenti – ružna priča nikad ispričana”

  “Međuetnički incidenti – ružna priča nikad ispričana”

  Na Kosovu postoje etnički motivisani incidenti koje registruju kako domaći, tako i međunarodni organi bezbednosti, ali ih kosovsko pravosuđe ne rešava, a predstavnici institucija o njima ne govore. Najranjivije grupe koje bivaju napadane često zbog nepoverenja u policiju i tužilaštvo ne prijavljuju napade, zaključci su istraživanja koje je sroveo CPT.

 • „Moj stav“

  „Moj stav“

  U cilju povećanog učešća građana na severu Kosova u donošenju strateških dokumenata vezano za osnivanje i rad Zajednice-Asocijacije opština srpskim većinskim stanivništvom na Kosovu (ZSO), Radio Kontakt plus, u saradnji sa nevladinom organizacijom „Centar za razvoj žena“ u Severnoj Mitrovici, sprovodi projekat „Moj stav“.

 • "Onlajn mediji ugrožavaju profesionalne standarde"

  Rast onlajn medija na Kosovu negativno se odražava na profesionalne standarde u novinarstvu, ali utiče i na opstanak tradicionalnih medija, pre svega dnevnih listova, upozorili su danas predstavnici medija na okruglom stolu koju je u Prištini organizovala misija OEBS.

 • Kakva je preduzetnička kultura mladih Srba?

  Kakva je preduzetnička kultura mladih Srba?

  Istraživanje koje je sproveo Centar za treninge i usavršavanje iz Kosovoske Mitrovice pokazuje da najveći procenat mladih svoju šansu za posao vidi u javnim institucijama, dok većina nije upoznata sa mogućnostima za pokretanje sopstvenog posla.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane