Bajram Redžepi - Klintonova i Eštonova u dijalogu

Podeli ovaj članak sa:

 

Ostalo

 • Kosma [VIDEO] - 31.07.

  Kosma [VIDEO] - 31.07.

  KOSMA dnevnik se emituje u 17 sati, radnim danima i subotom, na mreži KOSMA radio stanica: Kontakt plus, Goraždevac, Klokot, Herc i KIM.

 • Vesti u 19h - 31.07.

  Vesti u 19h - 31.07.

  Proverene, jasne i nepristrasne, vesti RTV Kim su standard izveštavanja o Kosovu; jutarnje emitujemo u 7 i 8, dnevne u 13 i 16, a večernje u 19 sati.

 • Ugovori potpisani, porodice zabrinute

  Ugovori potpisani, porodice zabrinute

  Opština i ministarstvo će stati uz vas, poručili su Vladeta Kostić i Dalibor Jevtić porodicama koje su danas potpisale ugovore za stambene jedinice u Lapljem Selu i na Padalištu, a koje su izrazile zabrinutost jer su mnogi od stanova nasilno useljeni.

 • Građani ne veruju da se ukida naplata osiguranja za vozila

  Građani ne veruju da se ukida naplata osiguranja za vozila

  Urpkos potvrdi Marka Đurića da je u Briselu postignut sporazum o ukidanju naplate osiguranja za vozila kojima građani putuju na relaciji Kosovo-Srbija i obratno, meštani Gračanice su i dalje skeptični. Auto prevoznici kažu da dok sporazum ne počene sa primenom, ne veruju ni da je postignut.

 • Bratu: Kosovska policija uživa najveće poverenje

  Bratu: Kosovska policija uživa najveće poverenje

  U Prištini je počela dvodnevna Regionalna konferencija o radu policije u zajednici i osnivanju Foruma za bezbednost. Jan Bratu ističe da građani Kosova najviše veruju policiji, dok predstanici srpske zajednice tvrde da bi poverenje bilo veće da u policiji radi više Srba.

 • Filjuolo: Žene doprinose pomirenju

  Filjuolo: Žene doprinose pomirenju

  Žene igraju važnu ulogu tokom procesa pomirenja, kazao je komandant Kfora Frančesko Filjuolo tokom prve konferencije o rodnoj ravnopravnosti u organizaciji NATO snaga na Kosovu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane