Bajram Redžepi - Klintonova i Eštonova u dijalogu

Podeli ovaj članak sa:

 

Ostalo

 • Vesti u 8h - 05.03.

  Vesti u 8h - 05.03.

  Proverene, jasne i nepristrasne, vesti RTV Kim su standard izveštavanja o Kosovu; jutarnje emitujemo u 7 i 8, dnevne u 13 i 16, a večernje u 19 sati.

 • Kosma [VIDEO] - 04.03.

  Kosma [VIDEO] - 04.03.

  KOSMA dnevnik se emituje u 17 sati, radnim danima i subotom, na mreži KOSMA radio stanica: Kontakt plus, Goraždevac, Klokot, Herc i KIM.

 • ZSO pod lupom

  ZSO pod lupom

  Skup o Zajednici srpskih opština održan u Gračanici okupio je veliki broj učesnika, predstavnika srpskih i kosovskih institucija, civilnog sektora i međunarodne zajedice. Okupljeni istakli važnost formiranja ZSO, ali i dalje postoje različita viđenja njenih ovlašćenja.

 • “Srpska lista” nije zaštitila Jablanovića

  “Srpska lista” nije zaštitila Jablanovića

  Lista Srpska nije učinila dovoljno da zaštiti Aleksandra Jablanovića, kaže novinarka iz Kosovske MitroviceTanja Vujisić, ističući da su srpski predstavnici u kosovskim institucijama mogli mnogo više da učine za svog ministra.

 • Ko je nadležan da ukloni topolu?

  Ko je nadležan da ukloni topolu?

  Topola, stara preko 30 godina, često zadaje muke meštanima Gračanice u glavnoj ulici kraj mosta. A isušene grane koje se lome pri svakom jačem vetru predstavljaju dodatnu opasnost za prolaznike.

 • "Migracije unazadile viznu liberalizaciju"

  Indikatori koji se odnose na ilegalnu migraciju su se drastično pogoršali, a to pokazuje da je Kosovo nazadovalo u procesu vizne liberalizacije, rekao je predstavnik EU na Kosovovu Tomas Njoke.

 • Teške optužbe na račun gradonačelnika Klokota

  Teške optužbe na račun gradonačelnika Klokota

  Predsednik i pojedini odbornici SO Klokot-Vrbovac najavili su podnošenje tužbe protiv aktuelnog gradonačelnika te opštine Srećka Spasića zbog, kako tvrde, kršenja zakona, zlopotrebe službenog položaja i bahatog ponašanja.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane