SLS: Protiv pretvaranja poljoprivrednog u građevinsko zemljište

Samostalna liberalna stranka zahteva da se na sednici Skupštine opštine Gračanica zakazanoj za 27. septembar, ne raspravlja o pretvaranju poljoprivrednog  zemljišta u gradjevinsko.

Podeli ovaj članak sa:
 • (Foto www.agroservis.rs)

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom našoj redakciji, koje je potpisao Srđan Popović, na ovaj način bi se donela "trajna odluka od izuzetne važnosti za život u Gračanici, a da tome nije prethodila ozbiljna javna rasprava kako bi se sagledale posledice takva odluke".

SLS od odbornika S.O. Gračanica traži dodatnu proveru i ocenu javnosti za 5 poljoprovrednih zemljišta koje je opština predložila za prenamenu, a čiji su vlasnici kosovski Albanci.

Ova partija traži da svi odbornici Skupštine opštine Gračanica, bez obzira na stranačku pripadnost, odbiju predloženi dnevni red, navodi se u saopštenju.

Ostale vesti

 • Kosovsko Pomoravlje: Priprema SNS-a za izbore

  Kosovsko Pomoravlje: Priprema SNS-a za izbore

  Član Izvršnog odbora i poverenik SNS za Kosovo i Metohiju Zoran Milojević i zamenik šefa izbornog štaba za KiM Miljan Ranđelović posetili su lokalne opštinske odbore na teritoriji Kosovskog Pomoravskog okruga i prezentovali plan aktivnosti tokom predstojeće izborne kampanje.

 • Srećna Nova godina!

  Srećna Nova godina!

  Svim gledaocima, slušaocima i posetiocima sajta, RTV Kim želi srećnu i uspešnu 2016. godinu!

 • Poplava u Prištini

  Poplava u Prištini

  Kiša koja je padala tokom popodneva preplavila je ulice Prištine. Trg „Majke Tereze“ je potpuno poplavljen.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane