Savez kosovskih Srba: Ne bavimo se neodgovornim pojedincima

Povodom optužbi koje su na današnjoj konferenciji za štampu u štabu SLS-a u Gračanici iznešene na račun gradonačelnika Gračanice Savez kosovskih Srba saopštava da je reč o neosnovanim i politički iskonstruisanim optužbama.

Podeli ovaj članak sa:

„Odgovorno tvrdimo da u opštini nije i neće biti prećeno službenicima bez obzira na njihovo opredeljenje po bilo kom pitanju, pa i stranačkom. Vladavina prava i sloboda izbora je nešto za šta se Savez kosovskih Srba  strogo zalaže, i naš rad se isključivo zasniva na poštovanju administrativnih uputstava i važećih zakona na Kosovu“, navodi se u saopštenju.

Savez kosovskih Srba ističe da su aktivni na terenu i da kroz mesne odbore postoje u svim selima opštine.

„Kao trenutno najbrojniji politički subjekt trudimo se da svoju kampanju zasnivamo na ostvarenim rezultatina svojih kandidata za predstojeće izbore. Svi meštani koji su imali prilike da razgovaraju sa našim predstavnicima znaju da se naša politika zasniva na ujedinjenju svih Srba jer smatramo da jedino svi zajedno možemo biti spremni da se odgovorno nosimo sa procesima koji će se u narednom periodu implementirati, a bitni su za srpsku zajednicu“.

Iz ovog Saveza poručuju da su „previše zauzeti svojim radom da bi se bavili neodgovornim  pojedincima koji zarad pronalaženja izgovora za svoju pogrešnu politiku žele da okrive Savez kosovskih Srba“.

„Smatramo da je krajnje vreme da se u nove političke procese uključe ljudi koji imaju jasnu viziju i stav“, zaključuje se u saopštenju.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane