“Stažiranje, velika pomoć pri zapošljavanju”

Projekat stažiranja jedini je pružio mladima mogućnost da se upoznaju sa institucijama i da unaprede svoja znanja, rekao je danas direktor Kancelarije za pitanja zajednica Ivan Tomić u razgovoru sa ambasadorom Norveške Per Strand Sjastadom.

Podeli ovaj članak sa:
  • Ivan Tomić i Per Strand Sjastad (Foto Kancelarija za pitanja zajednica)

U razgovoru sa norveškim ambasadorom Tomić je posebno istakao program stažiranja koji finansira ambasada Norveške i ambasadoru zahvalio na saradnji i pruženoj podršci na razvoju Našeg plana.

„Projekat stažiranja je izuzetno važan za sve zajednice. Ovo je jedini projekat koji je na ovaj način podržao mlade ljude i pružio im priliku da budu deo institucija, upoznaju se sa njihovim radom, nauče nešto novo i time unaprede svoje znanje. Obavljajući praksu u institucijama stažisti su na osnovu onoga što su videli mogli da izvuku zaključke koji će im kasnije biti od pomoći, a možda i od presudne važnosti pri izboru zaposlenja“, kazao je Tomić.

Kako se navodi u saopštenju ambasador Sjastad je istakao da je zadovoljan ne samo saradnjom, već i kompletnim radom Kancelarije za pitanja zajednica.

Dodao je da će se i u narednom periodu nastaviti saradnja i da će ambasada Norveške nastaviti da pruža podršku programu stažiranja, ali i da će pomoći u finansiranju projekata koji su od vitalnog značaja.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane