Rakić i Đurić sutra u Moskvi

"Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije“, izjavio je predsednik te liste Goran Rakić uoči sutrašnje posete Moskvi.

Podeli ovaj članak sa:
  • Goran Rakić i Marko Đurić (Foto Tanjug)

Kako je najvljeno Rakić će se zajedno sa direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem sutra u Moskvi sastati sa visokom delegacijom vladajuće ruske partije Jedinstvene Rusije.

Tema razgovora trebalo bi da budu i predstojeći lokani izbori na Kosovu.

“Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije“, izjavio je Rakić uoči sutrašnjeg sastanka.

On je dodao da će ruskim kolegama preneti zahvalnost Srba na Kosovu i Metohiji zbog svega što su Ruska Federacija i partija predsednika Vladimira Putina do sada učinile u međunarodnoj areni po pitanju Kosova i Metohije.

Rakić je istakao da Srpska lista očekuje da će tokom predstojećih kontakata u Moskvi dobiti nedvosmislenu podršku Jedinstvene Rusije za nastavak borbe za interese srpskog naroda i države na Kosovu i Metohiji, koju je dobila i uoči prošlih parlamentarnih izbora.

“Predstojećim sastankom biće još jednom potvrđeno neraskidivo prijateljstvo koje povezuje srpski i ruski narod i nepokolebljiva zainteresovanost Ruske Federacije za položaj Srba na Kosovu i Metohiji”, zaključio je predsednik Srpske liste.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane