PDS: Manipulacije SLS-a i Marinkovića

"Običan član naše stranke pokušao je da se medijskom manipulacijom predstavi bitnim, zbog ubiranja političkih bodova na predstojećim parlamentarnim izborima”, naveo je generalni sekretar PDS-a Milan Kostić.

Podeli ovaj članak sa:
  • Gračanica (Foto arhiva Kim)

Povodom saopštenja SLS-a u kome se navodi da je predsednik Glavnog odbora Progersivno demokratske stranke Goran Marinković podneo ostavku i sa delom članstava prelazi u SLS, oglasila se i Progresivno demokratska stranka, demantujući ove navode.

U saopštenju se navodi da Goran Marinković nije predsednik Glavnog odbora PDS-a, već samo običan član. Ističe se da niko osim njega nije napustio ovu partiju.

“Goran Marinković od 17.10.2016 god. nije presedavajući Glavnog odbora Progresivno-demokratske stranke. On je samo jedan običan član koji čak nije pozivan da učestvuje u radu sednica Glavnog odbora, ali ni u radu stranke uopšte. Druga dezinformacija i pokušaj manipulacije Marinkovića i SLS-a jeste ta da niko sa njim nije napustio ovu stranku, jer je on odavno ostao usamljen”, navodi se u saopštenju PDS-a.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane