• TOG: Uspešno završena obuka konobara

  Turistička organizacija Gračanice je uspešno završila obuku konobara u okviru projekta „Povećanje mogućnosti zapošljavanja mladih kroz kratkotrajne obuke za konobare“.

 • Kozarev: Priština beži od dijaloga

  "Neistina je da Beograd ne sprovodi bilo šta, a jedino je tačno da Priština beži od dijaloga i da je spremna da razgovara isključivo sama sa sobom", ocenio je zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev.

 • Kancelarija za KiM: Cinizam i licemerje Tačija neprimereni

  “Nema načina da se opravda nasilje koje je u martu počinjeno nad predstavnicima Srpske liste i nad direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Đurićem, a oni koji su naložili i sproveli taj besprizorni napad odgovorni su za zločin protiv mira”, saopšteno je iz Kancelarije za KiM.

 • Tači: Predstojeći dijalog istorijski i bez alternative

  Dijalog o normalizaciji odnosa biće nastavljen u narednim danima ili nedeljama, kazao je predsednik Kosova Hašim Tači učetvujući na panelu "Evropa na raskršću", koji je održan u okviru Međunarodnog ekonomskog foruma američkog kontinenta u Montrealu u Kanadi.

 • Kozarev: Neistina je da Beograd nije ispunio obaveze

  "Tvrdnja glavnog pregovarača Prištine Avnija Arifija da njegova strana nikada nije prekidala dijalog sa Beogradom i da Beograd nije ispunio obaveze preuzete Briselskim sporazumom ne može se nazvati nikako drugačije nego neistinom", poručio je zamenik direktora Kancelarije za KiM Dušan Kozarev.

 • Đurić: KFOR garant mira i bezbednosti na KiM

  Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić sastao se sa pomoćnicom generalnog sekretara Ujedinjenih nacija za mirovne operacije Bintou Keitom i upoznao je sa bezbednosnom situacijom na Kosovu i problemima Srba.

 • Predstavnici Srpske liste u Vašingtonu

  Delegаcijа Srpske liste koju čine Dalibor Jevtić, Goran Rakić i Bratislav Nikolić, zаpočelа je posetu Vаšingtonu, gde će rаzgovаrаti sа visokim zvаničnicimа Stejt depаrtmentа o položаju Srbа nа Kosovu i njihovim problemimа.

 • Tanin poziva nadlažne da istraže incidente

  Šef UNMIK-a Zahir Tanin pozvao je sve nadležne organe da pojačaju napore u borbi protiv nekažnjavanja i da privedu počinioce pravdi, "kao kamen temeljac za unapređenje dijaloga i izgradnju poverenja među zajednicama".

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane