• Jevtić: Cilj da vratimo one koji žele da se vrate

  “Nećemo odustati od cilja koji smo zacrtali, a to je da vratimo sve one koji na Kosovo žele da se vrate”, rekao je u razgovoru da delegacijom Doma lordova britanskog parlamenta, ministar za povratak Dalibor Jevtić.

 • Tači se sastao sa Trampom

  Na marginama Generalne skupštine UN Donald i Melanija Tramp dočekali su kosovskog predsednika Hašima Tačija i prvu damu Kosova.

 • Vlada Kosova odobrila programe i nacrte zakona

  Vlada Kosova koju predvodi premijer Ramuš Haradinaj je održala svoju treću sednicu na kojoj je odobrila program Vlade, zakonodavni program i Nacrt zakona o izmenama i dopunama Zakona o verskim slobodama. 

 • Tači putuje u Njujork, sastanak i sa Trampom

  Kosovski predsednik Hašim Tači otputovao je u Njujork gde će učestvovati na Generalnoj skupštini Ujedinjenih nacija. Najavljen susret i sa predsednikom SAD-a Donaldom Trampom.

 • Tači: ZSO i demarkacija su obaveze Kosova

  Obaveze koje je Priština preuzela mora da ispuni, kao što su formiranje ZSO i demarkacija granice sa CG, kazao je Hašim Tači na okruglom stolu koji je organizovao Demokratski institut Kosova na temu "Budućnost dijaloga Kosovo – Srbija".

 • Tači i Haradinaj o radu institucija

  U prvom zvaničnom susretu od formiranja nove vlade, predsednik i premijer Kosova, Hašim Tači i Ramuš Haradinaj razgovarali su o budućnosti institucija i otvorenim pitanjima koja se nalaze pred njima.

 • Haradinaj i Daka o lokalnim izborima

  Premijer Kosova Ramuš Haradinaj razgovarao je danas o predstojećim lokalnim izborima sa predsednicom Centralne izborne komisije Valjdetom Dakom.

 • Kancelarija za KiM: Sprečiti zastrašivanje Srba

  Kancelarija za KiM najoštrije protestuje zbog privođenja članova Crvenog krsta Kosova i Metohije i upada policije u njegove prostorije i upozorava da "zloupotreba humanitarnih pitanja u političke svrhe nikome ne može doneti dobro".

 • PKS: Popis deo kampanje Srpske liste i SNS-a

  Partija kosovskih Srba saopštava da je popis stanovništva, koji je doveo do ugrožavanja rada Crvenog Krsta i njegovih službenika, ustvari deo kampanje Srpske liste i SNS-a na Kosovu povodom predstojećih lokalnih izbora.

 • Rakić i Đurić sutra u Moskvi

  "Srpska lista je zahvalna na podršci koju dobija od Putinove Jedinstvene Rusije“, izjavio je predsednik te liste Goran Rakić uoči sutrašnje posete Moskvi.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane