SDP neće učestvovati na izborima

Građanska inicijativa SDP neće učestvovati na predstojećim parlamentarnim izborima na Kosovu zakazanim za 11. jun, potvrdio je lider ove inicijative Oliver Ivanović.

Podeli ovaj članak sa:
 • Oliver Ivanović (Foto arhiva Kim)

Ivanović očekuje da Srpska lista dobije podršku Beograda, ali isto tako smatra da ta podrška nije odlučujuća za izborni rezultat.

Lider Gi SDP ranije danas je za RTV Kim kazao da je razgovarao sa drugim partijama o zajedničkom učešću na izborima.

Ivanović je istakao da u tolikoj "inflaciji lista" nema kvaliteta, te da će partijski kriterijumi odlučivati ko će biti na listi, a to je, prema njegovom mišljenju, još jedna katastrofa.

Ostale vesti

 • Dačić: Granica između Kosova i Srbije ne postoji

  Dačić: Granica između Kosova i Srbije ne postoji

  "Granice između Kosova i Srbije ne postoje i zato nisu utvrđene", poručio je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i istakao da je potpuno neprihvatljivo i nemoguće da neko Srbiji danas postavlja bilo kakve ultimatume.

 • Liberija povukla priznanje Kosova

  Liberija povukla priznanje Kosova

  Republika Liberija obavestila je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije da poništava ranije priznanje Kosova. Notu o povlačenju priznanja ministru Ivici Dačiću predao je ministar spoljnih poslova Liberije Gbezongar Milton Findlej.

 • Brnabić: Kosovo je Srbija, ali je kompromis nužan

  Brnabić: Kosovo je Srbija, ali je kompromis nužan

  Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova, zato što je to nemoguće, ali moramo da budemo otvoreni za kompromis i da razgovaramo o tome šta je ono što je dugoročna normalizacija odnosa sa Prištinom, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane