Meštani Orahovca i Velike Hoče organizovano na izbore

Za meštane Orahovca i Velike Hoče obezbeđen je prevoz do Goraždevca kako bi ostvarili svoje biračko pravo i glasali za predsednika Srbije.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ilustracija (Foto Kim)

Prevoz je za meštane ova dva metohijska sela obezbedio Privremeni organ opštine Orahovac.

Prema rečima jednog od stanovnika ove opštine Marjana Šarića, za prevoz birača obezbeđena su četiri autobusa, ali ne i pratnja.

“Nažalost, nema pratnje. Pratili su nas samo do izlaska iz Suve Reke. Ja sam trenutno u autobusu i nigde nisam video patrolu KFOR-a ili Policije Kosova“, kaže Šarić.

Do sada su dva autobusa stigla do Goraždevca, a treći uskoro kreće.

U Goraždevcu glasa 4.213 birača.

Ostale vesti

 • Dačić: Granica između Kosova i Srbije ne postoji

  Dačić: Granica između Kosova i Srbije ne postoji

  "Granice između Kosova i Srbije ne postoje i zato nisu utvrđene", poručio je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i istakao da je potpuno neprihvatljivo i nemoguće da neko Srbiji danas postavlja bilo kakve ultimatume.

 • Liberija povukla priznanje Kosova

  Liberija povukla priznanje Kosova

  Republika Liberija obavestila je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije da poništava ranije priznanje Kosova. Notu o povlačenju priznanja ministru Ivici Dačiću predao je ministar spoljnih poslova Liberije Gbezongar Milton Findlej.

 • Brnabić: Kosovo je Srbija, ali je kompromis nužan

  Brnabić: Kosovo je Srbija, ali je kompromis nužan

  Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova, zato što je to nemoguće, ali moramo da budemo otvoreni za kompromis i da razgovaramo o tome šta je ono što je dugoročna normalizacija odnosa sa Prištinom, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane