Kostić pozvao Srbe na Kosovu da izađu na izbore

Gradonačelnik Gračanice Vladeta Kostić pozvao Srbe na Kosovu da u što večem broju izađu na birališta i glasaju za novog predsednika Srbije.

Podeli ovaj članak sa:
 • Vladeta Kostić (Foto Kim)

Gradonačelnik Gračanice Vladeta Kostić je nešto posle sedam sati glasao u Donjoj Gušterici i tom prilikom pozvao meštane da izađu na izbore.

“Uopšte ne sumnjam da će Srbi sa Kosova glasati ne samo po svojoj savesti, već će glasati za ono što je dobro za Srbiju, za njih i njihovu decu“, kazao je Kostić.

Izborno mesto u Donjoj Gušterici otvoreno je na vreme, a meštani su u velikom broju krenuli na glasanje.

Ostale vesti

 • "Zakoni na Kosovu nisu isti za sve"

  “Kosovski zakoni se ne sprovode ravnopravno za sve na Kosovu“, istakli su predstavnici nevladinog sektora na javnoj raspravi na temu dijaloga Beograda i Prištine sa kojim, kako ističu pojedini politički predstavnici “javnost mora da bude bolje upoznata“.

 • Tači: Poglavlje mira umesto rata

  Tači: Poglavlje mira umesto rata

  Na konstitutivnom sastanku Komisije za istinu i pomirenje, iniciranu od strane kosovskog predsednika Hašima Tačija, predstavljena je radna ekipa koja će u narednih godinu dana  pripremiti teren za njeno osnivanje. Tim će činiti petoro pripadnika civilnog društva i četvoro predstavnika institucija.

 • Vulin: Zaev nije održao reč

  Vulin: Zaev nije održao reč

  Ministar odbrane Aleksandar Vulin istakao je, podovom izjave makedonskog premijera Zorana Zaeva da Priština treba da računa na podršku Makedonije "u svim procesima", da makedonski premijer nije održao reč.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane