Kostić pozvao Srbe na Kosovu da izađu na izbore

Gradonačelnik Gračanice Vladeta Kostić pozvao Srbe na Kosovu da u što večem broju izađu na birališta i glasaju za novog predsednika Srbije.

Podeli ovaj članak sa:
 • Vladeta Kostić (Foto Kim)

Gradonačelnik Gračanice Vladeta Kostić je nešto posle sedam sati glasao u Donjoj Gušterici i tom prilikom pozvao meštane da izađu na izbore.

“Uopšte ne sumnjam da će Srbi sa Kosova glasati ne samo po svojoj savesti, već će glasati za ono što je dobro za Srbiju, za njih i njihovu decu“, kazao je Kostić.

Izborno mesto u Donjoj Gušterici otvoreno je na vreme, a meštani su u velikom broju krenuli na glasanje.

Ostale vesti

 • Dačić: Granica između Kosova i Srbije ne postoji

  Dačić: Granica između Kosova i Srbije ne postoji

  "Granice između Kosova i Srbije ne postoje i zato nisu utvrđene", poručio je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i istakao da je potpuno neprihvatljivo i nemoguće da neko Srbiji danas postavlja bilo kakve ultimatume.

 • Liberija povukla priznanje Kosova

  Liberija povukla priznanje Kosova

  Republika Liberija obavestila je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije da poništava ranije priznanje Kosova. Notu o povlačenju priznanja ministru Ivici Dačiću predao je ministar spoljnih poslova Liberije Gbezongar Milton Findlej.

 • Brnabić: Kosovo je Srbija, ali je kompromis nužan

  Brnabić: Kosovo je Srbija, ali je kompromis nužan

  Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova, zato što je to nemoguće, ali moramo da budemo otvoreni za kompromis i da razgovaramo o tome šta je ono što je dugoročna normalizacija odnosa sa Prištinom, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane