Dačić: Pacoli je malo nervozan

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić ocenio je da je kosovski ministar spoljnih poslova Bedžet Pacoli malo nervozan, jer im ne ide kako su im obećali i kako su platili.

Podeli ovaj članak sa:
 • Ivica Dačić (Foto MIP)

"Razumem ga, ne ide im nešto kako su planirali, kako su im obećali i kako su platili. Zato i izriču gluposti i laži da sam ja rekao da ću uništiti priznanje Kosova, da je ceo svet protiv Srbije i da smo mi destruktivni", rekao je Dačić Tanjugu, reagujući na Pacolijeve stavove na Fejsbuku.

"Mali sam ja da uništim priznanje Kosova, ali sam dovoljno veliki da ne možete da me uplašite. Nastaviću da radim za svoju zemlju i svoj narod, a ne protiv vas", kaže šef srpske diplomatije.

"Kad sam toliko mali, ti veliki Pacoli, pa što ne postadoste članovi Uneska ili Interpola, što poništiše priznanje Surinam i Gvineja Bisao? Što si ti više ljut, veliki Pacoli, ja sam sve zadovoljniji", zaključio je Dačić.

Pacoli je ranije napisao na Fejsbuku da su najave Dačića o povlačenju priznanja Kosova "donkihotovski napori", da je "ceo svet protiv Dačića i Srbije" i naveo: "Tako si mali, Ivice Dačiću."

Ostale vesti

 • Tači: Poglavlje mira umesto rata

  Tači: Poglavlje mira umesto rata

  Na konstitutivnom sastanku Komisije za istinu i pomirenje, iniciranu od strane kosovskog predsednika Hašima Tačija, predstavljena je radna ekipa koja će u narednih godinu dana  pripremiti teren za njeno osnivanje. Tim će činiti petoro pripadnika civilnog društva i četvoro predstavnika institucija.

 • Vulin: Zaev nije održao reč

  Vulin: Zaev nije održao reč

  Ministar odbrane Aleksandar Vulin istakao je, podovom izjave makedonskog premijera Zorana Zaeva da Priština treba da računa na podršku Makedonije "u svim procesima", da makedonski premijer nije održao reč.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane