CIK: Spasiću deset glasova više

Na osnovu 100 odsto obrađenih glasova sa biračkih mesta u opštini Klokot je prema podacima CIK-a pobedio Strahinja Spasić sa deset glasova više u odnosu na protivkandidata.

Podeli ovaj članak sa:
 • Glasanje u Klokotu (Foto RTV Puls)

Božidar Dejanović koji je prošle nedelje pristupio Srpskoj listi i prema saopštenju Srpske bio njihov kandidat u opštini Klokot dobio je 1.020 glasova, deset manje u odnosu na Strahinju Spasića.

U opštini Parteš je prema podacima Centralne iozborne komisije pobedio kandidat Srpske Dragan Petković osvojivši 1.316 glasova.

Nenad Cvetković je u Partešu dobio 813 glasova. 

Podaci Centralne izborne komisije ne uključuju uslovne glasove, glasove putem pošte i glasove osoba sa posebnim potrebama.

Ostale vesti

 • "Zakoni na Kosovu nisu isti za sve"

  “Kosovski zakoni se ne sprovode ravnopravno za sve na Kosovu“, istakli su predstavnici nevladinog sektora na javnoj raspravi na temu dijaloga Beograda i Prištine sa kojim, kako ističu pojedini politički predstavnici “javnost mora da bude bolje upoznata“.

 • Tači: Poglavlje mira umesto rata

  Tači: Poglavlje mira umesto rata

  Na konstitutivnom sastanku Komisije za istinu i pomirenje, iniciranu od strane kosovskog predsednika Hašima Tačija, predstavljena je radna ekipa koja će u narednih godinu dana  pripremiti teren za njeno osnivanje. Tim će činiti petoro pripadnika civilnog društva i četvoro predstavnika institucija.

 • Vulin: Zaev nije održao reč

  Vulin: Zaev nije održao reč

  Ministar odbrane Aleksandar Vulin istakao je, podovom izjave makedonskog premijera Zorana Zaeva da Priština treba da računa na podršku Makedonije "u svim procesima", da makedonski premijer nije održao reč.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane