Božidar Dejanović pobedio u Klokotu?

Prebrojavanje uslovnih, glasova putem pošte i lica sa posebnim potrebama preokrenulo je rezultat u Klokotu, prenosi RTK.

Podeli ovaj članak sa:
 • Klokot (Foto arhiva Kim)

Prema preliminarnim rezultatima, Strahinja Spasić dobio je 1030 glasova, dok je Božidar Dejanović dobio 1020.

Nakon prebrojavanja uslovnih, glasova pristiglih putem pošte i lica sa posebnim potrebama, Dejanoviću je pripalo 1042 glasa u Klokotu, a Strahinji Spasiću 1032.

Inače, Strahinja Spasić je u prvom krugu bio kandidat Srpske liste za gradonačelnika Klokota. Dan pre glasanja u drugom krugu, Srpska lista je objavila da Spasić više nije njihov kandidat, već je to Božidar Dejanović, koji je par dana ranije pristupio „Srpskoj“.

Ostale vesti

 • "Zakoni na Kosovu nisu isti za sve"

  “Kosovski zakoni se ne sprovode ravnopravno za sve na Kosovu“, istakli su predstavnici nevladinog sektora na javnoj raspravi na temu dijaloga Beograda i Prištine sa kojim, kako ističu pojedini politički predstavnici “javnost mora da bude bolje upoznata“.

 • Tači: Poglavlje mira umesto rata

  Tači: Poglavlje mira umesto rata

  Na konstitutivnom sastanku Komisije za istinu i pomirenje, iniciranu od strane kosovskog predsednika Hašima Tačija, predstavljena je radna ekipa koja će u narednih godinu dana  pripremiti teren za njeno osnivanje. Tim će činiti petoro pripadnika civilnog društva i četvoro predstavnika institucija.

 • Vulin: Zaev nije održao reč

  Vulin: Zaev nije održao reč

  Ministar odbrane Aleksandar Vulin istakao je, podovom izjave makedonskog premijera Zorana Zaeva da Priština treba da računa na podršku Makedonije "u svim procesima", da makedonski premijer nije održao reč.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane