Božidar Dejanović pobedio u Klokotu?

Prebrojavanje uslovnih, glasova putem pošte i lica sa posebnim potrebama preokrenulo je rezultat u Klokotu, prenosi RTK.

Podeli ovaj članak sa:
 • Klokot (Foto arhiva Kim)

Prema preliminarnim rezultatima, Strahinja Spasić dobio je 1030 glasova, dok je Božidar Dejanović dobio 1020.

Nakon prebrojavanja uslovnih, glasova pristiglih putem pošte i lica sa posebnim potrebama, Dejanoviću je pripalo 1042 glasa u Klokotu, a Strahinji Spasiću 1032.

Inače, Strahinja Spasić je u prvom krugu bio kandidat Srpske liste za gradonačelnika Klokota. Dan pre glasanja u drugom krugu, Srpska lista je objavila da Spasić više nije njihov kandidat, već je to Božidar Dejanović, koji je par dana ranije pristupio „Srpskoj“.

Ostale vesti

 • Dačić: Granica između Kosova i Srbije ne postoji

  Dačić: Granica između Kosova i Srbije ne postoji

  "Granice između Kosova i Srbije ne postoje i zato nisu utvrđene", poručio je prvi potpredsednik Vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i istakao da je potpuno neprihvatljivo i nemoguće da neko Srbiji danas postavlja bilo kakve ultimatume.

 • Liberija povukla priznanje Kosova

  Liberija povukla priznanje Kosova

  Republika Liberija obavestila je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije da poništava ranije priznanje Kosova. Notu o povlačenju priznanja ministru Ivici Dačiću predao je ministar spoljnih poslova Liberije Gbezongar Milton Findlej.

 • Brnabić: Kosovo je Srbija, ali je kompromis nužan

  Brnabić: Kosovo je Srbija, ali je kompromis nužan

  Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova, zato što je to nemoguće, ali moramo da budemo otvoreni za kompromis i da razgovaramo o tome šta je ono što je dugoročna normalizacija odnosa sa Prištinom, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane