Ministarstvo za KiM: Hapšenje radnika Pošte novi pritisak Prištine

Ministarstvo za Kosovo i Metohiju zahteva od EULEKS-a da preuzme slučaj dvojice radnika Pošte koji su sinoć uhapšeni na prelazu Bela zemlja.

Podeli ovaj članak sa:
 • Goran Bogdanović (novosti.rs)

Ministarstvo navodi u saopštenju da postoji opravdana sumnja da je ovo hapšenje od strane KPS još jedan pokazatelj da Priština želi da izvrši novi pritisak na Srbe.

“Ministarstvo za Kosovo i Metohiju upozorava predstavnike međunarodne zajednice i EULEKS da Priština nastavlja sa provokacijama i pritiscima na Srbe u trenutku kada imamo postignute aranžmane podržane od strane EU, kao i da ovakva politika Prištine direktno utiče na pogoršavanje ionako složene situacije”.

Takođe se navodi da misija EU treba da demonstrira statusnu neutralnost i preuzme inicijativu, jer ministarstvo strahuje da će u narednom periodu možda doći do sličnih aktivnosti Prištine.

Ostale vesti

 • Kosovsko Pomoravlje: Priprema SNS-a za izbore

  Kosovsko Pomoravlje: Priprema SNS-a za izbore

  Član Izvršnog odbora i poverenik SNS za Kosovo i Metohiju Zoran Milojević i zamenik šefa izbornog štaba za KiM Miljan Ranđelović posetili su lokalne opštinske odbore na teritoriji Kosovskog Pomoravskog okruga i prezentovali plan aktivnosti tokom predstojeće izborne kampanje.

 • Srećna Nova godina!

  Srećna Nova godina!

  Svim gledaocima, slušaocima i posetiocima sajta, RTV Kim želi srećnu i uspešnu 2016. godinu!

 • Poplava u Prištini

  Poplava u Prištini

  Kiša koja je padala tokom popodneva preplavila je ulice Prištine. Trg „Majke Tereze“ je potpuno poplavljen.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane