Rekonstrukcija Kosovskog boja na Jutjubu

Na Jutujub kanalu "Nurik i feniks" pojavila se pre dva dana zanimljiva rekonstrukcija Kosovskog boja koju je već pogledalo više od 10 hiljada ljudi.

Podeli ovaj članak sa:
 • Detalj iz rekonstrukcije (Foto Jutjub printskrin)

Desetominutna rekonstrukcija urađena je u skladu sa današnjim vremenom, a vizuelni deo je prilagođen onima koji su rođeni u vreme interneta, plejstejšna i mobilnih telefona.

Jutjub kanal "Nurik i feniks" posvećen je istorijskim sadržajima. Svake nedelje se na ovom kanalu emituje nov aniimirani istorijski dokumentarac posvećen ratovima, bitkama i sukobima iz prošlosti, pa će sigurno biti zanimljiv svim ljubiteljima istorije i računarske grafike.

Ostale vesti

 • ’’Dantonova smrt’’ premijerno u Gračanici

  ’’Dantonova smrt’’ premijerno u Gračanici

  Glumci prištinskog Narodnog pozorišta večeras će premijerno izvesti predstavu "Dantonova smrt" u režiji Maurisia Farea. Reditelj ističe da je ovaj komad jako težak za postavku, ali da očekuje pozitivane reakcije publike.

 • ’’Pesničenje’’ u Gračanici

  ’’Pesničenje’’ u Gračanici

  Pesnički susret, popularno „Pesničenje“, biće u subotu održan po prvi put u Gračanici. Lokalni pesnici imaće priliku da predstave svoje radove pred publikom u opuštenoj i klubskoj atmosferi.

 • Danton umire u sredu!

  Danton umire u sredu!

  Premijera nove predstave Narodnog pozorišta iz Prištine "Dantonova smrt" u režiji Maurisia Farea zakazana je za sredu, 18. oktobar u 20:00 časova. 

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane