Pretučen student srpske nacionalnosti u južnom delu Mitrovice

Student Medicinskog fakulteta u Kosovskoj Mitrovici srpske nacionalnosti A.Č. napadnut je sinoć u južnom delu Mitrovice i tom prilikom su mu nanete povrede u predelu glave.

Podeli ovaj članak sa:
 • Kosovska Mitrovica (Foto Kim)

Incident se, kako saznaje Radio Kontakt plus, dogodio nešto pre 18 časova kada su na A.Č. fizički nasrnula trojica nepoznatih napadača koji su govorili albanskim jezikom.

A.Č. su odmah nakon što je prešao glavni ibarski most iz severnog u južni deo grada zaustavila trojica nepoznatih lica i pitala: "Koliko je sati?".

Nakon što je izašao iz jedne od banaka i prešao ulicu, fizički je napadnut i nanete su mu poverede u predelu glave. Policija ga je dovela do KBC.

A.Č., koji je rodom iz Prištine, pomoć je ukazana u Kliničko bolničkom centru u severnom delu Mitrovice gde su mu sanirane povrede koje je zadobio u predelu glave.

Slučaj je prijavljen Kosovskoj policiji koja je sačinila zapisnik.

Mesto na kojem je došlo do incidenta, po rečima ovog studenta, pokriveno je sigurnosnim kamerama, što je kazao i pripadnicima Kosovske policije sa kojima je razgovarao.

Ostale vesti

 • ’’Kosovo nadilazi političke realnosti’’

  ’’Kosovo nadilazi političke realnosti’’

  "Ove godišnjice se sećamo, ne samo sa tugom i bolom zbog izgubljenih života, zapaljenih svetinja i unesrećenih ljudi, već sa čvrstom nadom da nas to, ni bilo koje drugo stradanje, neće pokolebati u rešenosti da ostanemo svoji na svome", rekao je na akademiji "Trajni ožiljci nečoveštva" u Gračanici, organizovanoj povodom obeležavanja Martovskog pogroma 2004. godine episkop raško-prizrenski Teodosije.

 • Četrnaest godina od martovskog nasilja nad Srbima

  Četrnaest godina od martovskog nasilja nad Srbima

  Danas se navršava četrnaest godina od martovkog nasilja nad Srbima na Kosovu. Vladika Teodosije služiće u manastiru Gračanica parastos stradalima, a u Domu kulture biće održana akademija „Trajni ožiljci nečoveštva“.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane