Grafiti sa Oliverovim likom po fasadama na Kosovu

Povodom tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića jutros su u Kosovskoj Mitrovici osvanuli grafiti sa njegovim likom i natpisom OLIVER. Kako RTV Kim saznaje, isti grafiti su osvanuli i u Prištini i Gračanici.

Podeli ovaj članak sa:
  • Grafit sa Oliverovim likom u Gračanici (Foto Kim)
  • Grafiti sa Oliverovim likom u Kosovskoj Mitrovici (Foto Kontakt Plus)
  • Grafiti sa Oliverovim likom u Prištini (Foto Kim)

Na više fasada u gradu na Ibru pojavio se njegov portert iz sudnice, okrenut je leđima i osmehuje se preko ramena. Postojanje grafita potvrdio je Radio Kontakt Plus, a vest o grafitima  brzo su preneli su mnogobrojni mediji iz Centralne Srbije.

Izbor ove scene očigleno ukazuje na sudski proces kroz koji je Ivanović prošao, ali i na činjenicu da je ubijen s leđa sa šest metaka.

Kako RTV Kim saznaje, isti grafit se pojavio i na više mesta u Prištini - kod studentskih domova, bolnice, kružnog toka u centru grada, ali u Gračanici, duž puta koji vodi ka Gnjilanu, na fasadi kancelarije Srpskog nacionalnog foruma, kružnom toku na autobuskoj stanici u centru, u blizini marketa "Spektar"...

"Građani su se i na ovaj način setili Olivera Ivanovića", kazala je njegova najbliža saradnica Ksenija Božović. Ona nije direktno odgovorila na pitanje da li je Ivanovićeva stranka inicijator najnovije akcije, javlja KoSSev.

Kako javlja N1, isti grafiti pojavili su se tokom prošle noći i u Nišu, Kruševcu i Kraljevu.

Ostale vesti

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane