Bojić: Nije bilo hapšenja na Severu, napadnuti policajci

U zoni odgovornosti regionalne direkcije Mitrovica Sever nije bilo uhapšenih lica ali se dogodio incident kada su napadnuti policajci, kazao je za RTV Kim regionalni šef operative kosovske policije za Sever Željko Bojić.

Podeli ovaj članak sa:
 • Željko Bojić (Foto arhiva Kim)

Bojić je kazao da je sinoć u zoni odgovornosti regionalne direkcije policije Mitrovica Sever operaciju izvela Direkcija iz Prištine.

„Tom prilikom u zoni odgovornosti nije bilo uhapšenih lica ali se oko 22 časa i 25 minuta dogodio incident kada su napadnuti policajci“, kazao je Bojić.

Navodi da je u vezi sa tim kontaktirano nadležno tužilaštvo i da policija preduzima dalje mere i postupa po instrukcijama nadležnog tužilaštva.

Bojić je dodao i da sinoć pripadnici ROSU nisu bili u zoni odgovornosti regionalne policije Mitrovica sever.

Ostale vesti

 • Građani blokirali ulaz u srpsku opštinu Vitina

  Građani blokirali ulaz u srpsku opštinu Vitina

  Dvadesetak građana, među kojima je i nekoliko kandidata za odbornike na predstojećim lokalnim izborima, blokirali su jutros zgradu opštine Vitina koja u selu Vrbovac funkcioniše u sistemu Republike Srbije i ne dozvoljavaju da iko uđe.

 • Počela istraga protiv Bogdana Mitrovića

  Počela istraga protiv Bogdana Mitrovića

  Istraga protiv Bogdana Mitrovića počela je juče, a biće završena 22. septembra nakon čega će prištinsko tužilaštvo odlučiti o tome da li će mu pritvor biti produžen, rekao je juče njegov advokat Dejan A. Vasić.

 • Sahranjen gradonačelnik Raniluga Gradimir Mikić

  Sahranjen gradonačelnik Raniluga Gradimir Mikić

  Sala u Domu kulture u Velikom Ropotovu danas je bila mala da primi više od pet stotina ljudi koji su došli da prisustvuju komemorativnom skupu održanom povodom tragične smrti gradonačelnika Raniluga Gradimira Mikića.

 • Uhapšen osumnjičeni za obijanje kuće u Ugljaru

  Uhapšen osumnjičeni za obijanje kuće u Ugljaru

  Pripradnici policije uhapsili su A. I. osumnjičenog da je u petak 15. avgusta oko 20 časova opljačkao privatnu kuću Z. N. u selu Ugljare kod Kosova Polja, potvrdio je za New press komandir stanice policije u Gračanici Bratislav Trajković.

 • Kosovska Mitrovica: Zapaljen automobil

  Kosovska Mitrovica: Zapaljen automobil

  Automobil  marke "Fiat stilo", kruševačkih registarskih oznaka, zapaljen je rano jutros, nešto pre 4 sata, u Ulici Lole Ribara u Kosovskoj Mitrovici, a veruje se da je požar podmetnut, rečeno je za Kontakt Plus u  kosovskoj policiji. U požaru je oštećeno još jedno vozilo parkirano u neposrednoj blizini.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane