• Zubin Potok: Priveden Srbin

  Kosovska policija, u selu Banje kod Zubinog Potoka, privela je jednog Srbina zbog pokušaja ilegalnog prelaksa granice i krijumčarenja drva.

 • Pokrenut postupak protiv sekretara opštine Peć

  Pred Osnovnim sudom u Peći pokrenut je krivični postupak protiv sekretara Opštine Peć sa privremenim sedištem u Goraždevcu, Milosava Maksića, koji se tereti da je pretio kandidatkinji SLS-a Slađani Miletić i terao je da odustane od kandidature u korist liste "Srpska", potvrdio je za RTV Kim advokat Dejan A. Vasić.

 • Štrpce: Radnici uslovno osuđeni, dužni Kosovu 150 hiljada evra

  Šestoro radnika J.P. “Nacionalni park Šar planina” srpske nacionalnosti osuđeni su pred Osnovnim sudom u Uroševcu na uslove kazne zatvora i naloženo im je da plate 150.000 evra odštete Kosovu zbog krivičnog dela pustošenja šuma.

 • Uhapšen bivši pripadnik OVK

  Kosovska policija uhapsila je danas nekadašnjeg pripadnika Oslobodilačke vojske Kosova, šezdesetdvogodišnjeg Besima Vokšija.

 • Janjić: Krajem jeseni prve optužnice pred Specijalnim sudom

  Prve optužnice pred Specijalnim sudom za ratne zločine na Kosovu biće podignute na jesen, smatra analitičar Dušan Janjić, dodajući da će se na optuženičkoj klupi naći ljudi koji su "uticajni u političkom i bezbednosnom životu Kosova".

 • KM: Opljačkana žena

  Crnogorska državljanka opljačkana je sinoć u Kosovskoj Mitrovici, a ukradena su joj lična dokumenta i novac, saopštila je Policija Kosova. 

 • Oslobođen Sami Ljuštaku

  Advokat Arijanit Koci, branilac jednog od komandanata bivše Oslobodilačke vojske Kosova Samija Ljuštakua, potvrdio je za prištinske medije da je kosovski Vrhovni sud oslobodio njegovog klijenta svih optužbi za koje ga je Osnovni sud u Mitrovici osudio na 12 godina zatvora.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane