• Mladić iz Raniluga osuđen na 40 godina zatvora

  Goran Petrović (25) iz Raniluga osuđen je na jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva supruge i tašte i ranjavanja ćerke, potvrdila je portparolka Višeg suda u Vranju, Tatjana Mihajlović-Jovanović za agenciju Beta. Presuda je prvostepena.

 • Pet meseci od ubistva Ivanovića, bez pomaka u istrazi

  Lider GI SDP Oliver Ivanović ubijen je na današnji. Paljenjem sveća su članovi porodice, saradnici, pristalice i građani obeležili pet meseci od njegovog ubistva. Počinioci i nalogodavci i dalje nisu pronađeni.

 • GI SDP: samo obećanja, ubistvo Olivera Ivanovića i dalje nerasvetljeno

  Navršava se pet meseci od ubistva Olivera Ivanovića. "Nismo dobili odgovore na mnoga pitanja, a najvažnije je ‘ko je ubio Olivera’" – poručuju iz GI SDP. Istovremeno pozivaju građane da sutra u 10 časova, na mestu gde je ubijen Ivanović – pred prostorijama njegove stranke u Severnoj Mitrovici – sa njegovim pristalicama, porodicom i prijateljima – zapale sveće i polože cveće.

 • Dan žalosti zbog smrti Vokrija

  Zbog smrti fudbalske legende Fadilja Vokrija, danas je na Kosovu dan žalosti. Predsednik FSK biće sahranjen danas u 17 sati.

 • Obeležen Dan kosmetskih žrtava

  Udruženje porodica kidnapovanih i ubijenih na Kosovu i Metohiji i Kancelarija za Kosovo i Metohiju obeležili su, simbolično u 12.44 časova, Dan kosmetskih žrtava, koji se obeležava 10. juna kada je završeno bombardovanje SR Jugoslavije i počela primena Rezolucije 1244.

 • Sahranjen Fadilj Vokri

  Nekadašnji jugoslovenski fudbaler i predsednik kosovskog fudbalskog saveza, Fadilj Vokri sahranjen je danas na groblju u Prištini. 

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane