• Tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića

  Danas se navršava tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića, predsednika građanske inicijative Srbija, demokratija, pravda. Njegove ubice još nisu pronađene.

 • Peticija da ulica dobije ime po Oliveru Ivanoviću

  U prostorijama Građanske incijative Srbija, demokratija, pravda (GI SDP) u Kosovskoj Mitrovici sutra počinje potpisivanje peticije da ulica u ovom gradu u kojoj je ubijen Oliver Ivanović, nosi ime po njemu.

 • Grafiti sa Oliverovim likom po fasadama na Kosovu

  Povodom tri meseca od ubistva Olivera Ivanovića jutros su u Kosovskoj Mitrovici osvanuli grafiti sa njegovim likom i natpisom OLIVER. Kako RTV Kim saznaje, isti grafiti su osvanuli i u Prištini i Gračanici.

 • Stefanović: Poternice vraćene u sistem Interpola

  "Poternice na kojima se nalaze kosovski Albanci, a na kojima instistiraju srpski sudovi, vraćene su u Interopolov sistem i vidljive su", izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.

 • "Bez kompromisa prema svima, pa i prema Tačiju"

  Glavni kosovski tužilac Aleksandar Ljumezi predvodiće tim za pokretanje istrage o slučaju hapšenja i deportacije šest turskih državalja, pripadnika FATO pokreta, koji predvodi verski lider Fetulah Gulen, a kojeg zvanična Ankara smatra odgovorim sa pokušaj svrgavanja aktuelog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana, u leto 2016.

 • Rikalo pušten na kućno lečenje

  Jedan od povređenih u napadu kosovske policije na Srbe u Kosovskoj Mitrovici, ministar u ostavci Nenad Rikalo, pušten je na kućno lečenje posle nekoliko dana provedenih u bolnici i sada se dobro oseća.

 • Privedeni članovi ekipe RTS-a u Peći

  Ekipa RTS-a snimala je juče u Peći četvrtu epizodu emisije "Pravo na sutra" o uzurpiranoj imovini Srba, kada ih je, sa još petoro pravnika, privela kosovska policija. Urednica Svetlana Vukmirović je rekla da su tri člana njene ekipe pretresli, legitimisali i skoro pet sati saslušavali. Ona je incident prijavila Kancelariji za KiM koja je intervenisala.

 • Privedeno pa pušteno osmoro Srba u Peći

  U Peći su uhapšeni pa pušteni pravnici koji rade za Kancelariju besplatne pravne pomoći sa kojima je bio i snimatelj koji je trebalo da snimi uzurpiranu srpsku imovinu.

© Copyright 2000-2013 Radio KIM. All Rights Reserved.
created by:   W3Industry izrada web sajta cms SEO

Vrh strane